Akhisarli45
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 368
Tekrar kursa gitmem gerekiyor mu toplam sınav ücreti çıkartması falan ne kadar tutar
büyük bölgelerde rekabet fazla olduğundan mıdır fiyatlar daha ucuz oluyor ben marmaristeyim 3 4 adet kurs var fiyatları baya fazla söylüyorlar adanada arkadaşım bana dedikleri fiyatın yarı fiyatına alıyor.A2 ve B ehliyet için 21'e anlaştım, A1 ehliyetim yok.
Biraz tanıdığa bakıyor iş babana falan bir soruştur, A1 ehliyetin varsa ortalama 9 12 arası.
6500₺ kursa verdim, 750₺ sınav harcı,sınavdan geçtikten sonrada ehliyet çıkartmak için 2528₺ verdim.(B ehliyetim vardı,İzmir içi böyle aldım)Tekrar kursa gitmem gerekiyor mu toplam sınav ücreti çıkartması falan ne kadar tutar
Doğru olabilir, Muğla/Fethiye'de alıyorum bende tanıdık vasıtasıyla.büyük bölgelerde rekabet fazla olduğundan mıdır fiyatlar daha ucuz oluyor ben marmaristeyim 3 4 adet kurs var fiyatları baya fazla söylüyorlar adanada arkadaşım bana dedikleri fiyatın yarı fiyatına alıyor.
Hocam araba için ehliyet var Bsadece sürüş kursuna gidiyorsun. kurs parası harçlar vesaire ödüyorsun oturduğun bölgeye göre değişiyor fiyatlar bana 10 15k arası fiyat çektiler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
a1 var değil mi
Kaç saat toplamB ehliyetim var a2 için yazıldımda ders sayısı 6 diyorlar sizce azmı ?