Kamera istiyorsanız 15000 TL' e Honor 90 almanız daha iyi olur.Merhaba, A35 in ön ve arka kamerası nasıl? A32 den geçeceğim. Ön ve arka kamerası A32 den iyi mi?
Hocam Honor 90 da OIS yok sıkıntı yaşatmaz mı?Honor90' a yönel
Yani videoda belki ama foto olarak fark vardır ben çok video çekmem. Ayrıca honor her konuda iyi işlemci tasarım ekran vbHocam Honor 90 da OIS yok sıkıntı yaşatmaz mı?
Eis bile baya engelliyor tabi bi ois değil ama honor 90 daha iyidirHocam Honor 90 da OIS yok sıkıntı yaşatmaz mı?
EİS fotoğraf çekerken devreye giriyor mu? Arada kaldım şimdi. A35 ön kamera da EİS yok arka kamera da OİS var, Honor 90 arka kamera da OİS yok ön kamera da EİS var. Hangisi nin kameraları daha iyi şimdi?Eis bile baya engelliyor tabi bi ois değil ama honor 90 daha iyidir
kamera için geçeceksen a54 al knkMerhaba, A35 in ön ve arka kamerası nasıl? A32 den geçeceğim. Ön ve arka kamerası A32 den iyi mi?
Honor 90 da arkadada eis varEİS fotoğraf çekerken devreye giriyor mu? Arada kaldım şimdi. A35 ön kamera da EİS yok arka kamera da OİS var, Honor 90 arka kamera da OİS yok ön kamera da EİS var. Hangisi nin kameraları daha iyi şimdi?