Neler Yeni

A550BN mi CV550 mi? (PSU)

JolTuna

80+
Bütçe
800
Merhaba arkadaşlar iki PSU arasında kaldım birisi MSI MAG A550BN diğeri ise Corsair CV550, sizce hangisini almalıyım bir de bazı yerlerde fiyatlarında 300 liralık fark var güvenemiyorum. Satın alabileceğim, güvenebileceğim bir link ile sorumu cevaplar mısınız lütfen?

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,305
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
A550BN daha iyiydi sanırım

JolTuna

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
A550BN daha iyiydi sanırım
Bilmiyorum hocam ben de emin değilim tam, fiyatları hemen hemen aynı gözüküyor. Özellikleri falan da aynı gibi, en büyük sorunlardan biri nereden alacağım çünkü birkaç kez bu şekilde çakma mal kurbanı oldum ve fiyat 50tl oynadığını falan görünce diğer satıcılara göre direkt olarak irkiliyorum

f0ze

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
Yasin
Her ikisi de alınabilir. Ancak bütçe var ise A550BN alınabilir.

of Beauty and Rage

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Butce 800 TL'ymis, ikinci ele yanasirsan ikisinden de daha iyi uniteler bulursun. Performance GD PSU'lar cok rahat bulunur.

Can...

80+ Platinum
Merhaba arkadaşlar iki PSU arasında kaldım birisi MSI MAG A550BN diğeri ise Corsair CV550, sizce hangisini almalıyım bir de bazı yerlerde fiyatlarında 300 liralık fark var güvenemiyorum. Satın alabileceğim, güvenebileceğim bir link ile sorumu cevaplar mısınız lütfen?

Bunu düşünebilirsiniz hocam 800 bütçe var madem
Mesaj otomatik birleştirildi:

Buda olabilir

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
MSI biraz daha iyi. Bütçe varsa Aero Bronze 750W da baya iyidir 700TL di en son fiyatı.

JolTuna

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Bunu düşünebilirsiniz hocam 800 bütçe var madem

Buda olabilir
Teşekkür ederim hocam high power fiyatına göre ve gücüne göre diğerlerinden daha mantıklı duruyor ama ben güvenilir mi bilmiyorum, sizce ileride bana sıkıntı çıkarır mı?

MSI biraz daha iyi. Bütçe varsa Aero Bronze 750W da baya iyidir 700TL di en son fiyatı.
Teşekkürler, gerçekten Aerocool Bronze 750W'da çok iyi duruyor, nereden alabilirim. teknobiyotik'te 700tl'ye buldum

Butce 800 TL'ymis, ikinci ele yanasirsan ikisinden de daha iyi uniteler bulursun. Performance GD PSU'lar cok rahat bulunur.
Ya aslında ikinci ele yanaşmayayım diyorum hocam, zaten şu anda toplayacağım sistemi 550w bile fazlasıyla karşılıyor, APU topluyorum fakat ileride de sistemi geliştirdiğimde bana sorun çıkmasın diye 550w ve üstü psu'lar arıyorum. İlk defa psu alacağım için pek de bir bilgim yok açıkçası da ne olur ne olmaz ikinci el ile uğraşmayalım isterim doğrusu.

A550BN daha iyi.
Her ikisi de alınabilir. Ancak bütçe var ise A550BN alınabilir.
Teşekkür ederim arkadaşlar <3

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_

JolTuna

80+
Hepinize tavsiyeleri için teşekkür ederim arkadaşlar, konuyu MSI ve Corsair'in PSU'larından hangisini tercih edeyim diye açmıştım, resmen ufkumu açtınız. Aynı fiyata hatta daha düşük fiyatlara daha verimli ve kaliteli PSU'lar olduğunu gördüm. Günün sonunda tercihimi Aerocool tarafından yapıyorum. :peepokalp:

ikinci el performance gd veya SS Coolzero bulmayacaksan bunu çek yeter.
Siz benim konulara yazmayı sevdiniz gibi bi tık ha :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,951
Üyeler
164,935
Son üye
seriano
Top Bottom