a7 2017 için en korunaklı ve kaliteli kılıf önerisi

Aziz G.

80+
Reaksiyon skoru
149
Arkadaşlar iyi akşamlar konu başlıkta var zaten
en korunaklı veya en kaliteli(malzemesi iyi olan )
kılıf önerisi.
Daha önceden hem silikon hem de zırhlı kullandım fakat ikiside
bir şekilde dışı vs. soyuldu , malzeme kalitesi sıfırdı.
Gidip alabileceğim veya internetten alabileceğim her türlü olanak olur.
Önerilerinizi bekliyorum ,teşekkürler.

Arkadaşlar iyi akşamlar konu başlıkta var zaten
en korunaklı veya en kaliteli(malzemesi iyi olan )
kılıf önerisi.
Daha önceden hem silikon hem de zırhlı kullandım fakat ikiside
bir şekilde dışı vs. soyuldu , malzeme kalitesi sıfırdı.
Gidip alabileceğim veya internetten alabileceğim her türlü olanak olur.
Önerilerinizi bekliyorum ,teşekkürler.
Spigen bildiğim en kaliteli markalarlardan soyulma belki olabilir ama çok uzun sürede olur

Eğer cihazını korumasını vs istiyorsan kesinlikle o zırhlı denilen taş gibi sert kılıflardan uzak durmalısın. Hem takıp çıkarırken cihazı çiziyor hem de bir darbe aldığında esnemeden bir şey yapmadan direkt olarak telefona iletiyor baskıyı. Bundan dolayı ciddi söylüyorum 10-20 liraya gidip esnek yapıda beğendiğin bir silikon kılıf alman, cihazın ekranına da kaliteli bir koruyucu uygulatman en yararlı şey olacaktır. Boşuna ticaret oyunlarına gelmemek lazım.

Onların hepsi ya da hepsi demeyeyim piyasada bulunan çoğu ürün sadece göz boyamak ve insanları soymak amaçlı üretilmiş ürünler. Paran cebinde kalsın fazla abartmanın bir anlamı yok dediğimi yap ve birazcık da dikkatli kullan ömür boyu bişey olmaz cihazına.

Eğer cihazını korumasını vs istiyorsan kesinlikle o zırhlı denilen taş gibi sert kılıflardan uzak durmalısın. Hem takıp çıkarırken cihazı çiziyor hem de bir darbe aldığında esnemeden bir şey yapmadan direkt olarak telefona iletiyor baskıyı. Bundan dolayı ciddi söylüyorum 10-20 liraya gidip esnek yapıda beğendiğin bir silikon kılıf alman, cihazın ekranına da kaliteli bir koruyucu uygulatman en yararlı şey olacaktır. Boşuna ticaret oyunlarına gelmemek lazım.
önerdiğin bir marka var mı silikon kılıf konusunda

önerdiğin bir marka var mı silikon kılıf konusunda
Canım kardeşim marka model bunlara takılmanı tavsiye etmiyorum girer atardım sana. Mahallende bir telefoncuya git ve satın al sadece. Aldığın kılıfın esnek yapıda olmasına dikkat etmelisin sadece. Marka model önemli değil burda. Silikon yani birbirinden ne kadar farklı olabilir bi düşün bakalım mantıklı bir şekilde.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben şu an Xiaomi marka bir telefonu cihazın kutusunda gelen silikon kılıfla ve fabrikasyon ekran koruyucusuyla kullanıyorum 1 yıl olmak üzere cihazı. Bir çizik dahi yok. Burda marka önemli değil yani. Önemli olan şey kişinin cihaza dikkat edip etmediği ve kılıfın da darbe emici özelliği olup olmaması. Allah aşkına tank, zırh bilmem ne bunlar darbe emici özelliğe sahip değil ki. Taş gibi malzeme ne kadar korur çok sert bir darbe gelse çat diye kırılır plastik malzeme yani.

Kendimizi soydurmaya gerek yok durduk yere.

Canım kardeşim marka model bunlara takılmanı tavsiye etmiyorum girer atardım sana. Mahallende bir telefoncuya git ve satın al sadece. Aldığın kılıfın esnek yapıda olmasına dikkat etmelisin sadece. Marka model önemli değil burda. Silikon yani birbirinden ne kadar farklı olabilir bi düşün bakalım mantıklı bir şekilde.

Ben şu an Xiaomi marka bir telefonu cihazın kutusunda gelen silikon kılıfla ve fabrikasyon ekran koruyucusuyla kullanıyorum 1 yıl olmak üzere cihazı. Bir çizik dahi yok. Burda marka önemli değil yani. Önemli olan şey kişinin cihaza dikkat edip etmediği ve kılıfın da darbe emici özelliği olup olmaması. Allah aşkına tank, zırh bilmem ne bunlar darbe emici özelliğe sahip değil ki. Taş gibi malzeme ne kadar korur çok sert bir darbe gelse çat diye kırılır plastik malzeme yani.
özellikle marka sormamın nedeni daha önceden (tecrübe ettim ) 30 TL'ye mahalle esnafından aldığım kılıfın 2 ay sonra hiç hasar almadan soyularak deforme olması canım kardeşim yani demek istediğim aynı fiyata veya üstünde bir (fiyata) daha kaliteli uzun vadede götürecek var ise onu alırım

özellikle marka sormamın nedeni daha önceden (tecrübe ettim ) 30 TL'ye mahalle esnafından aldığım kılıfın 2 ay sonra hiç hasar almadan soyularak deforme olması canım kardeşim yani demek istediğim aynı fiyata veya üstünde bir (fiyata) daha kaliteli uzun vadede götürecek var ise onu alırım
Tek renk, kaplama olmayan bir kılıf almanı öneriyorum soyulmayan silikon kılıflar var. Parlak bir şey görürsen anla ki soyulacak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,156
Üyeler
183,955
Son üye
tmacknq
Geri