Neler Yeni

ABD ye Şişme botla gitmek

baverwq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Baver Çalışkan
Evet arkadaşlar sorum belli ABD ye Şişme botla gitmek kac gün sorar(öyle bir amacım yok öylesine sordum)
Belkide var ;)

Evren avcı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,291
İsim
Evren avcı
aga rafting tecrübem eğitimlerini aldım.(chp saolsun 1 kuruş para almadan yüzlerce gence böyle bir fırsat yaratmıştı.) sizi bir kaç dakikada profesyonel botcu yaparım. bir bota 8 kişi binip rahatlıkla yunana ordan avrupaya dağılırız.

1905

80+ Silver
aga rafting tecrübem eğitimlerini aldım.(chp saolsun 1 kuruş para almadan yüzlerce gence böyle bir fırsat yaratmıştı.) sizi bir kaç dakikada profesyonel botcu yaparım. bir bota 8 kişi binip rahatlıkla yunana ordan avrupaya dağılırız.
nereden başvuruyoruz?

Evren avcı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,291
İsim
Evren avcı
nereden başvuruyoruz?
Yıllar önce hocam. ilçe belediyesi chp iken ülkeler arası turnuva bile yapmıştık raftingte. sonra akp geldi tüm her şey bitti. sadece milli takıma seçilen 3-5 kişi yapıyor o kadar. yani insanlar neden chp ye vermez anlamıyorum. şimdiki belediye 2 yıldır kazdığı yolu bitiremedi.

1905

80+ Silver
Yıllar önce hocam. ilçe belediyesi chp iken ülkeler arası turnuva bile yapmıştık raftingte. sonra akp geldi tüm her şey bitti. sadece milli takıma seçilen 3-5 kişi yapıyor o kadar. yani insanlar neden chp ye vermez anlamıyorum. şimdiki belediye 2 yıldır kazdığı yolu bitiremedi.
o değil hocam avrupaya ne zaman kaçıyoruz :D

Sir Cem T-oker

80+ Gold
uçakla direkt gitmek 13-15 saat sürüyor. Aktarmalı 24 saat..
Botla 1 ay sürer

Andromakhe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,087
İsim
AAAAA
İlgilendiği Kategoriler
Anime / Tarih /Eğitim / Siyaset / Teknoloji
Evet arkadaşlar sorum belli ABD ye Şişme botla gitmek kac gün sorar(öyle bir amacım yok öylesine sordum)
Belkide var ;)
Bu yolculuk esnasında ahirete tek yön biletini alabilirsin.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,686
Üyeler
166,059
Son üye
Yusuf_~
Top Bottom