nereden başvuruyoruz?aga rafting tecrübem eğitimlerini aldım.(chp saolsun 1 kuruş para almadan yüzlerce gence böyle bir fırsat yaratmıştı.) sizi bir kaç dakikada profesyonel botcu yaparım. bir bota 8 kişi binip rahatlıkla yunana ordan avrupaya dağılırız.
Yıllar önce hocam. ilçe belediyesi chp iken ülkeler arası turnuva bile yapmıştık raftingte. sonra akp geldi tüm her şey bitti. sadece milli takıma seçilen 3-5 kişi yapıyor o kadar. yani insanlar neden chp ye vermez anlamıyorum. şimdiki belediye 2 yıldır kazdığı yolu bitiremedi.nereden başvuruyoruz?
o değil hocam avrupaya ne zaman kaçıyoruzYıllar önce hocam. ilçe belediyesi chp iken ülkeler arası turnuva bile yapmıştık raftingte. sonra akp geldi tüm her şey bitti. sadece milli takıma seçilen 3-5 kişi yapıyor o kadar. yani insanlar neden chp ye vermez anlamıyorum. şimdiki belediye 2 yıldır kazdığı yolu bitiremedi.
tayyip yenerse hemen gidelim.o değil hocam avrupaya ne zaman kaçıyoruz
5 yıl olsa iyiKötü geçireceğimiz 1 ay kötü geçireceğimiz 5 yıldan iyidir
Bu yolculuk esnasında ahirete tek yön biletini alabilirsin.Evet arkadaşlar sorum belli ABD ye Şişme botla gitmek kac gün sorar(öyle bir amacım yok öylesine sordum)
Belkide var