Neler Yeni

Abdullah Abiden AL-SATÇILARA Müdehale

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Aaahmt

80+ Silver
birisi aldı bir ürün sonra birkaç gün kullandı, sonra sattı, kâr amacı güttüğüne dair kanıt nasıl elde edilebilir ki, adam belki diyecek ürünü kullandım memnun kalmadım, yani sıfır satmadığı sürece kar amacı güdülüp güdülmediği anlaşılamaz gibi
Bir al-satçı olarak konuya el atmışsınız hocam hoş geldiniz şeref verdiniz

ExPeror

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
382
İsim
Cenk
kar amacı güdmeyip adam sıfır sistem alır sonrasında vazgeçer ve açık pazarda istediği fiyata satar bu kişi ne hepsiburada ne trendyol bu kiş ibireysel bir satıcı
Hocam forumda yenisin bence biraz empati kurmak lazım karşındaki adam olmasa o fiyata alanlar alamazdı
kar amacı güdmeyip adam sıfır sistem alır sonrasında vazgeçer ve açık pazarda istediği fiyata satar bu kişi ne hepsiburada ne trendyol bu kiş ibireysel bir satıcı
Mesaj otomatik birleştirildi:

ya doğruları söyleyince de mikrofondan kaçarsınız dimi neyse herkes ne olduğunu biliyor kim helal kim haram işliyor onuda Allah bilir Vergi bakanı abdullah karar vermez
adamın sinirlendiği şey sistem ihtiyacı olana satılmıyor üstüne bir de hemen sarı siteye daha kargoya verilmeden düşüyor

Zechion

80+ Silver
Valla en rahatı Itopya gibi 3 büyük ilde mağazası bulunan şirketle anlaşıp mağaza stoğu koymak. Zamanında v4.5 almak için mağazaya gittim. Hem çok yardımcı oluyorlar, hem de daha rahat alabiliyorsun.

Fcandan7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
195
İsim
Fatih
ikinici el ürün garantisi diye birşeymi olur ne alaka bunu ilk defa sizden duydum
Bu ürünler sıfır maksadı ile satılıyor. Hiç kullanılmadan bu ürün şimdi sıfır mı ikinci el mi? İkinci el ise neden sıfırdan daha pahalı? Bunlar kullanıcı elindeki ürünü satıyorsa neden sürekli satıyor geçen forumda gördüm adam ben her sistemi satarım diyordu ona istinaden söylüyorum bunu da. Evet ikinci elin garantisi olmaz ve fiyatı da ona göre olur 👍

Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Fatih kuş
Valla en rahatı Itopya gibi 3 büyük ilde mağazası bulunan şirketle anlaşıp mağaza stoğu koymak. Zamanında v4.5 almak için mağazaya gittim. Hem çok yardımcı oluyorlar, hem de daha rahat alabiliyorsun.
Hocam ama büyük şirketler bu yeni kurulan ve aktif alıcı arayan şirketlere göre daha pahalı satıyor sistemlerini bu yüzden genele bir şey sunulduğunda hoşnutsuzluk olabiliyor

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Yönetmelik çok dallı ve çok kategorili iyi okumak lazım. İyi geceler.

lpwdlpwd.jpg

Fcandan7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
195
İsim
Fatih
o zaman 15k parası olan biri 12k'ya indirimli sistem aldı o da mı haram, belki tam 12k parası bulunan ve daha üstüne parası yetmeyen biri alacaktı
Vergisini ödersin meslek olarak yaprsın istediğin yerden malı alır satarsın durduğun yerde kazanıyorsan parayı düşünmek lazım …

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,185
İsim
Necati
Al-satçılardan nefret ediyordum bilgisayar alamadığımdan değil aldım fakat +1500TL fazladan vererek aldım.
Abdullah abi bana bir cevabında al-satçılara bir çözüm bulacağını söylemişti ve yerine getiriyor gerçekten çok minntarım kardeşlerini düşündüğün için teşekkürler, ben fazladan vermiş olsam bile diğer arkadaşlarımız çok daha rahat ulaşabilecek sistemlere <3 @Abdullah Hacıgül
Eninim çok al-satcılar ağlayacak ama hakediyorlar gerçekten yetti artık. Herşeyin bir sınırı var bunu uzun vadeli ticarete döküyor adamlar direkt..

Abdullah abiyi tebrik ediyorum fakat bir yandanda üzülüyorum hem insanlara iyilik yapmak için uğraşıyor hemde bu al-satçılar ile uğraşıyor.. @Abdullah Hacıgül seviliyorsun abi.

Zechion

80+ Silver
Hocam ama büyük şirketler bu yeni kurulan ve aktif alıcı arayan şirketlere göre daha pahalı satıyor sistemlerini bu yüzden genele bir şey sunulduğunda hoşnutsuzluk olabiliyor
Aktif alıcı arayan şirketlerin de mağazalarında sorun oluyor. Gençer gaming'in bir tek mağazası var o da yalovadaydı hatırladığım kadarıyla.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom