SadeceSeyf
80+ Gold
DdndnnfnsmmdmdBakalım yaparız ama şuan modumda değilim zaten 3 gündür cırcırım salgın varmış...
DdndnnfnsmmdmdBakalım yaparız ama şuan modumda değilim zaten 3 gündür cırcırım salgın varmış...
Tamam diyorum.Abdullah abinin son açtığı konuya gönderme yapmaya çalışmış aklınca. Bırak bu konuyu açan insan takılacak biri değil. Buraya yorum yazmamız bile saçma çünkü anlamıcak
Geçmiş olsun değerli kardeşim. Foruma özel sistem yapacaksan, şu seni eleştirenlere değil de sevenlere özel yap. Benim pek mesajım yok ama dahil olmak isterim. Eleştirenler alamasınBakalım yaparız ama şuan modumda değilim zaten 3 gündür cırcırım salgın varmış...
Kardeşim ayın ürünlerinin tarihi belli mi? İtopya ile yapacağından aklımda ihtimal dahilinde 1-2 marka geliyor. Ama ürün gelmiyor(mouse,klavye vs) var mı bir gelişme?Bakalım yaparız ama şuan modumda değilim zaten 3 gündür cırcırım salgın varmış...
doğum gününüz kutlu olsun ifinimMinimum kriterleri karşılamıyor hesabın zaten şansına küs.
Osuruktan nem kapmayın adam hevesle bizim için yaptığı sistemleri nankörlüğünüz yüzünden yorulduğunu ve üzgünlüğünü samimi bir şekilde yazıya dökmüş orda da bu örneği vermişti hemen yamyam gibi sistem mi istedinAbdullah bey sizden ricam 4999 TL sistem toplarmsınız almak istiyorum teşşekkürlerimi arz ederim bende arada seni eleştirdim ve övdüm hakkım varsa helal et
Nankörlükle alakası olduğunu düşünmüyorum, evet arada sert konuşanlar oldu ancak geneli eleştiri amaçlıydı.Osuruktan nem kapmayın adam hevesle bizim için yaptığı sistemleri nankörlüğünüz yüzünden yorulduğunu ve üzgünlüğünü samimi bir şekilde yazıya dökmüş orda da bu örneği vermişti hemen yamyam gibi sistem mi istedin
şaka bir yana 700-1000TLye İ7 sistem kurarsın zorlasan1k ya RTX 3090 Tİ sistem isteyeceğim ama ban yerim diye korkuyorum (!)
abi adam bir forum özel sistem yaptı ağzına tükürdüler forumunkriterleri karşılamıyor hesabın zaten şansına küs
Geçmiş olsun abi Allah acil şifalar versinBakalım yaparız ama şuan modumda değilim zaten 3 gündür cırcırım salgın varmış...
Salgından değil karpuzu çok yemissiniz belliki hocamBakalım yaparız ama şuan modumda değilim zaten 3 gündür cırcırım salgın varmış...