Neler Yeni

Abdullah Ve PC Hocası Sistemleri

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Musa Dinç

80+ Bronze
1. si Abdullah abi sistem çıkarmadan önce instagramda hikaye paylaşıyor
2. si Abdullah derken hayırdır askerliği berbere mi yaptınız?
Kardeşim herkes senin yaşında değil burada sizden çok büyük insanlar da var yaş kitlesi buranın 13 14 olunca böyle oluyor takma kafana @muslum50

• Beğen
Reaksiyonlar: baid

COMMANDERR

80+ Bronze
Kardeşim herkes senin yaşında değil burada sizden çok büyük insanlar da var yaş kitlesi buranın 13 14 olunca böyle oluyor takma kafana @muslum50
Sorun yok kardeşim böyle şeyleri umursamam . Abdullah ile tanışsam yüz yüze görüşsem ismiyle hitap ederim yada kardeşim derim .Yaş Kitlesi Sorunu Malesef Buradaki

Musa Dinç

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,922
İsim
Mehmet Bozaklı
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,420
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
Şu foruma yaş kitlesinin yükselmesi için acilen bir şey yapılmalı.
Bir şey yapılabileceğini sanmıyorum. Direkt olarak x yaş altı üye olamaz gibi bir kural çok sert olur.
E-Postası olan herkes üye olabiliyor bu da yardım isteyen üyeden troll üyeye herkesin forumda olması demek.
Zamanında onay sistemi istemiştik ama kabul olmadı.

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,607
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz

quadoo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Kadirhan Öztürl
Bir şey yapılabileceğini sanmıyorum. Direkt olarak x yaş altı üye olamaz gibi bir kural çok sert olur.
E-Postası olan herkes üye olabiliyor bu da yardım isteyen üyeden troll üyeye herkesin forumda olması demek.
Zamanında onay sistemi istemiştik ama kabul olmadı.
Aslına bakarsanız öyle pek troll denecek üye yok bu forumda. Yani 6 aydır üyeyim sık sık takip ettiğim bi forum. Bu açıdan çok güzel ve kullanışlı. Çoğunluğu saygılı gerektiği yerde de mizah yapabilen üyeler. Valla hiç ayrılmaya niyetim yok bu siteden. :)

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Bırakın abicim Abdullah muhabbetini adama ne kadar gereksiz yüklenmişsiniz.

Sorun için ise; başka kanallarla kıyaslanmayı sevmem aynı cümle de olmayı da sevmem, neden? derseniz bilmediğiniz şeyler var deyip konuyu kapatır geçerim. Benim özelimde sistemler hakkında gerçekten bir soru varsa cevaplarım farklı konuda cevaplarım. Sevgiler

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
607
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN
Amma boş yapmışsınız bende Abdullah diyorum ne var bunda belki yaşıtız belki benden küçüktür.He yaptığı işe saygımız var mı elbette onda hem fikiriz iyi işler yapıyor ama yok askerlik arkadaşın mı falan herkes sizin yaşıtınız mı sanıyorsunuz anlamıyorum ki söyleyen kişinin profiline bakınca da yaşının büyük olabildiği görebilirsiniz.Ben de 31 yaşındayım ne diyeceğim Abdullah ABİ mi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sorun için ise; başka kanallarla kıyaslanmayı sevmem aynı cümle de olmayı da sevmem, neden? derseniz bilmediğiniz şeyler var deyip konuyu kapatır geçerim. Benim özelimde sistemler hakkında gerçekten bir soru varsa cevaplarım farklı konuda cevaplarım. Sevgiler
Ki gereken mesajı yazmış

COMMANDERR

80+ Bronze

Değişmeyen Niyetin Ve Güzel Düşüncen İçin Teşekkür Ederim Kardeşim, Son Noktayı Koyup Konuyu Kapatmana Sevindim.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,051,090
Üyeler
166,879