🔥 Abdullah'ın ödediği vergi dudak uçuklattı!

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Helal olsun Abdullah ve vergisini hakkıyla ödeyen herkese.

demek vergisini ödeyebilmek için eski kullandığı monitörleri anakartları satışa çıkardı bak üzüldüm şimdi bilseydim satılması için ön ayak olurdum

Bu ay bordro da sadece 15k civarı vergi vermişim maaşlı çalışan olarak aylık 40k bir şirket için normaldir

İyi hoş da neden nokta yerine :) kullanıyorsun?
Normalde günlük hayatta cümlenin sonuna küfür nokta olarak geçer ancak forumda küfür edilmediği için onun yerine sevgi saçıyor :)

Kral bence bu gayet normal. Kendiside açıklamıştı zaten vergiden düşerek bazı şeyleride ucuza alıyordu. Ki almasa bile kendi kendini idame eden şirketi olanlar için milyon lira bile çok sayılmaz bence. Dedikleri gibi bizden bile aylık olarak buna yaklaşık para çıktığı oluyor..

Bu ay bordro da sadece 15k civarı vergi vermişim maaşlı çalışan olarak aylık 40k bir şirket için normaldir
Maalesef bordrolu çalışan vatandaşın vergiden kaçınma şansı yok, çoğu şirket sahibi yediği yemeğin aldığı yakıtın vs faturasını matrahtan düşüyor.

Adamın koca şirketi var ayda 40k vergi ödüyor. Benim babam rormal işçi maaş bordrosunda ayda 30k vergi kesiliyor. Çok ciddi vergi eşitsizliği var.
Abart abart aylık 30k nasıl kesinti oluyormuş? 300k mı maaşı?

Biz daha maaşı almadan peşin veriyoruz :)

Başka bir videosunda yıllık çalışan maaşı 1 milyon TL felan demişti sanırım vergiden fazla.

Memur maaşlarının da neredeyse 1/5'i vergi olarak alınıyor, verdiği vergi gelirine göre yüksek mi düşük mü bilemeyeceğim ama ülkede Abdullah'dan 1000 kat fazla kazanıp 0 vergi veren binlerce kişi var. Her sene zaten milyon dolar vergilerin affedildiğini görüyoruz.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,378
Üyeler
184,155
Son üye
bilo3113
Geri