Neler Yeni

Abimle Aram İstediğim Gibi Değil

Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Sezer Garip
Bilmiyorum arkadaşlar, abimi ölesiye severim, hep ona özenirdim, saçlarımı onun gibi yapardım millette abimin gözüyle bana baksın isterdim, seneye evleniyor allah izin verirse kendisi, artık daha uzak olacağım kendisinden çünkü araya artık başkaları da dahil oluyor. Onun adına mutluyum umarım iyi bir hayatı olur...
Şu an severim falan diyorum ama hep içimden ve uzaktan yani, bir güne bir gün kendisine sarılmadım, karşısında ağlayarak dertlerimi paylaşamadım. Aynısını keza babama da öyle ...
Genç yaşlarda ilişkiler adına travmatik şeyler yaşadım kimseye belli etmedim. Ama insanın kanından olunca koyuyor açıkçası,
Benle hiç vakit geçirmez, belli bir arakdaş grubu vardır görevden izne geldiği zaman evde dahi durmaz, benle neden hiç vakit geçirmedi diye düşündüm bir ara bilmiyorum belki istemiyordur. Vakit geçirmek derken evde oturup konuşmak değil insan kardeşiyle dışarı çıkar yemek yer tarzı.
Geçen nişanı oldu nişan sonu gelin hanım, arkadaşları abimin arkadaşları çorba içmeye gittiler, aklına ben dahi gelmedim. O gün baya için burkuldu yani ama belli etmedim. Konusu açılınca özür diledi ertesi gün. Böyle şeyler için küsmeye gerek yok dedim kendime...
Umarım yks sınavım iyi geçer, bilmiyorum mezun senesi bok gibi geçiyor sadece bunu biliyorum
Hayırlı geceler

Montofteam

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
764
İsim
Eren
Bilmiyorum arkadaşlar, abimi ölesiye severim, hep ona özenirdim, saçlarımı onun gibi yapardım millette abimin gözüyle bana baksın isterdim, seneye evleniyor allah izin verirse kendisi, artık daha uzak olacağım kendisinden çünkü araya artık başkaları da dahil oluyor. Onun adına mutluyum umarım iyi bir hayatı olur...
Şu an severim falan diyorum ama hep içimden ve uzaktan yani, bir güne bir gün kendisine sarılmadım, karşısında ağlayarak dertlerimi paylaşamadım. Aynısını keza babama da öyle ...
Genç yaşlarda ilişkiler adına travmatik şeyler yaşadım kimseye belli etmedim. Ama insanın kanından olunca koyuyor açıkçası,
Benle hiç vakit geçirmez, belli bir arakdaş grubu vardır görevden izne geldiği zaman evde dahi durmaz, benle neden hiç vakit geçirmedi diye düşündüm bir ara bilmiyorum belki istemiyordur. Vakit geçirmek derken evde oturup konuşmak değil insan kardeşiyle dışarı çıkar yemek yer tarzı.
Geçen nişanı oldu nişan sonu gelin hanım, arkadaşları abimin arkadaşları çorba içmeye gittiler, aklına ben dahi gelmedim. O gün baya için burkuldu yani ama belli etmedim. Konusu açılınca özür diledi ertesi gün. Böyle şeyler için küsmeye gerek yok dedim kendime...
Umarım yks sınavım iyi geçer, bilmiyorum mezun senesi bok gibi geçiyor sadece bunu biliyorum
Hayırlı geceler
Sınava çalış hocam valla bak abinle aran bir şekilde düzelir zaten de şu an ister abin ister sevgilin vs olsun sal boşver hiçbir şey senin geleceğinden önemli değil. Sınavdan sonra ortak aktiviteniz varsa en iyi yöntem o olur mesela int kafe, bilardo, bowling...

Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Sezer
Geçen nişanı oldu nişan sonu gelin hanım, arkadaşları abimin arkadaşları çorba içmeye gittiler, aklına ben dahi gelmedim. O gün baya için burkuldu yani ama belli etmedim.

Şuraya çok üzüldüm be. Fazla takmamaya çalış, kendi hayatına bak. Sen de diyorsun zaten uzaksınız, artık daha da uzaklaşacak. Salla geç, uzaklaşsın.

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,437
İsim
Ahmet Sevinç
anlaşılan abinle açıkça konuşmamışsın ve içinde biriktirmişsin git konuş içini dök olmadı yolu ver gitsin
düşünce tarzından bencil bir kardeş olmadığın , yapıcı bir kardeş olduğun açık . Abinle konuşarak onla orta yolu bulacak şekilde anlaşabilirsin gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,086,670
Üyeler
172,714
Son üye
hhkaja
Top Bottom