Neler Yeni

Abimle Aram İstediğim Gibi Değil

Reaksiyon skoru
64
Bilmiyorum arkadaşlar, abimi ölesiye severim, hep ona özenirdim, saçlarımı onun gibi yapardım millette abimin gözüyle bana baksın isterdim, seneye evleniyor allah izin verirse kendisi, artık daha uzak olacağım kendisinden çünkü araya artık başkaları da dahil oluyor. Onun adına mutluyum umarım iyi bir hayatı olur...
Şu an severim falan diyorum ama hep içimden ve uzaktan yani, bir güne bir gün kendisine sarılmadım, karşısında ağlayarak dertlerimi paylaşamadım. Aynısını keza babama da öyle ...
Genç yaşlarda ilişkiler adına travmatik şeyler yaşadım kimseye belli etmedim. Ama insanın kanından olunca koyuyor açıkçası,
Benle hiç vakit geçirmez, belli bir arakdaş grubu vardır görevden izne geldiği zaman evde dahi durmaz, benle neden hiç vakit geçirmedi diye düşündüm bir ara bilmiyorum belki istemiyordur. Vakit geçirmek derken evde oturup konuşmak değil insan kardeşiyle dışarı çıkar yemek yer tarzı.
Geçen nişanı oldu nişan sonu gelin hanım, arkadaşları abimin arkadaşları çorba içmeye gittiler, aklına ben dahi gelmedim. O gün baya için burkuldu yani ama belli etmedim. Konusu açılınca özür diledi ertesi gün. Böyle şeyler için küsmeye gerek yok dedim kendime...
Umarım yks sınavım iyi geçer, bilmiyorum mezun senesi bok gibi geçiyor sadece bunu biliyorum
Hayırlı geceler

Bilmiyorum arkadaşlar, abimi ölesiye severim, hep ona özenirdim, saçlarımı onun gibi yapardım millette abimin gözüyle bana baksın isterdim, seneye evleniyor allah izin verirse kendisi, artık daha uzak olacağım kendisinden çünkü araya artık başkaları da dahil oluyor. Onun adına mutluyum umarım iyi bir hayatı olur...
Şu an severim falan diyorum ama hep içimden ve uzaktan yani, bir güne bir gün kendisine sarılmadım, karşısında ağlayarak dertlerimi paylaşamadım. Aynısını keza babama da öyle ...
Genç yaşlarda ilişkiler adına travmatik şeyler yaşadım kimseye belli etmedim. Ama insanın kanından olunca koyuyor açıkçası,
Benle hiç vakit geçirmez, belli bir arakdaş grubu vardır görevden izne geldiği zaman evde dahi durmaz, benle neden hiç vakit geçirmedi diye düşündüm bir ara bilmiyorum belki istemiyordur. Vakit geçirmek derken evde oturup konuşmak değil insan kardeşiyle dışarı çıkar yemek yer tarzı.
Geçen nişanı oldu nişan sonu gelin hanım, arkadaşları abimin arkadaşları çorba içmeye gittiler, aklına ben dahi gelmedim. O gün baya için burkuldu yani ama belli etmedim. Konusu açılınca özür diledi ertesi gün. Böyle şeyler için küsmeye gerek yok dedim kendime...
Umarım yks sınavım iyi geçer, bilmiyorum mezun senesi bok gibi geçiyor sadece bunu biliyorum
Hayırlı geceler
Sınava çalış hocam valla bak abinle aran bir şekilde düzelir zaten de şu an ister abin ister sevgilin vs olsun sal boşver hiçbir şey senin geleceğinden önemli değil. Sınavdan sonra ortak aktiviteniz varsa en iyi yöntem o olur mesela int kafe, bilardo, bowling...

Geçen nişanı oldu nişan sonu gelin hanım, arkadaşları abimin arkadaşları çorba içmeye gittiler, aklına ben dahi gelmedim. O gün baya için burkuldu yani ama belli etmedim.

Şuraya çok üzüldüm be. Fazla takmamaya çalış, kendi hayatına bak. Sen de diyorsun zaten uzaksınız, artık daha da uzaklaşacak. Salla geç, uzaklaşsın.

anlaşılan abinle açıkça konuşmamışsın ve içinde biriktirmişsin git konuş içini dök olmadı yolu ver gitsin
düşünce tarzından bencil bir kardeş olmadığın , yapıcı bir kardeş olduğun açık . Abinle konuşarak onla orta yolu bulacak şekilde anlaşabilirsin gibi

Benim de abim var. Benden 12 yaş büyük. Beni hiç aramaz, bir şeye ihtiyacın var mı demez, sanki abim değilmiş gibi sıradan bir insan. Ben üniversiteye gidiyorum o deneyimli bir mühendis. Ben de mühendislik okuyorum. Bir şeyler danışabilmeyi, destek almayı çok isterdim. Keşke benimle arkadaş olabilseydi. Senede 1-2 sefer çok kısa iletişim kurarız o kadar. Bazı abiler çok düşüncesiz oluyor.

ben 19 um o da 23 yaşında
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam afedersiniz sınava köpek gibi çalışıyordum son haftalarda saldım
Sayısalım tyt 80 civarı ayt 30 civarı, sayısla geç başladım önceden eşit ağırlıkltım. Çalışmaktan başka çarem yok zaten, sınav senesi kötü bir ameliyat ve o zamanlar kız arkadaşımın götüme tekmesiyle kendime gelmiştim o yönden sıkıntım yok zaten.
Bir daha mezuna kalmayı planlıyorum, seneye msü den tekrardan diri bir şekilde hazırlanacağım eğer bu sene olmaz ise
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkür ederim yorumunuz için

Son düzenleme:
Hayırlı geceler
Kardeşim öncelikle şöyle bir gerçek var abin olsa bile sana uzaksa uzaktır. Ve kardeşlik bağı içinde yoksa bunu ona zorla oldurtamazsın. Ayna yöntemi uygulayacaksın sana kaç adım yakınsa yakın, uzaksa o kadar uzak olacaksın. Yazdığın gibi abin seni bu zamana kadar umursamadıysa evlendikten sonra hiç umursamayacak. Olmadı buraya yazdığın gibi uygun bir dille kardeşin olarak neden bu kadar uzak olduğunu abinle açıkça konuşursun baş başa. Kolay değil anlayabiliyorum ama kafana fazla takmamaya çalış kendine, sınavına odaklan. Sınavı da fazla düşünüp kendini strese sokma her şeyden öncelik senin sağlığın unutma. Sınavın inşallah çok güzel geçer ve hedefine ulaşırsın.

Hocam afedersiniz sınava köpek gibi çalışıyordum son haftalarda saldım
Sayısalım tyt 80 civarı ayt 30 civarı, sayısla geç başladım önceden eşit ağırlıkltım. Çalışmaktan başka çarem yok zaten, sınav senesi kötü bir ameliyat ve o zamanlar kız arkadaşımın götüme tekmesiyle kendime gelmiştim o yönden sıkıntım yok zaten.
Bir daha mezuna kalmayı planlıyorum, seneye msü den tekrardan diri bir şekilde hazırlanacağım eğer bu sene olmaz ise
Hocam hedefin ne bilmiyorum ama şu son 50 günü sıkı tutarsan fazlasıyla net arttırabilirsin. Mezuna kalmayı düşünmek yerine kalan günlerini eksiklerini kapatmak için kullan hala yeterli zaman var.

Eyvallah kardeşim eğer büyüksende de ağabey.
Dertsiz kul olmaz derler inşallah seninde önüne güzel kapılar açılır.

Geri