MufasaBoss
80+ Bronze
Allahın İzni İle Gümüş 3 Oldum Bide Beni Golda Kadar Çıkarak Duo Lazım Var Mı
Max Plat Olurum Zaten
Ben max gold 3 oldum 1 aydır düzenli oynamıyorum gümüş 2 yim şuanAlıntıyı görüntüle
Max Plat Olurum Zaten
Benim Oyunda 1800 Saatim Var Rekabet Sadece 1 Sezon Oynadım Gold 1 Oldum Sonra Plat Kasmaya Çalıştım Gümüş 3 Düştüm Troller Geldi Geçen Sezon Gümüş 3 Bitirdim Bu Sezon Gold Olup Uğurluğu Alcam Sonra Plat KascamBen max gold 3 oldum 1 aydır düzenli oynamıyorum gümüş 2 yim şuan
Rank kasmak çok sıkıcı geliyor bana.Alıntıyı görüntüle
Max Plat Olurum Zaten
Sağol ReisRank kasmak çok sıkıcı geliyor bana.
Bir amaç yok sadece orada çıkan bir sembolden ibaret zamanında lol ranked atardım ama sonradan farkettim gerek yokmuş zaten kozmetikleri de sınıralyınca sildim oyunu.
Gene de tebrikler umarım istediğiniz seviyeye uğraşırsınız
Aimlabs oynamanı öneririm kral. 1800 saat ranked varsa en az bir dia olman gerekirdi benim toplamda 397 hrs var. g3 rahat oldum oynasam dia olurum.Benim Oyunda 1800 Saatim Var Rekabet Sadece 1 Sezon Oynadım Gold 1 Oldum Sonra Plat Kasmaya Çalıştım Gümüş 3 Düştüm Troller Geldi Geçen Sezon Gümüş 3 Bitirdim Bu Sezon Gold Olup Uğurluğu Alcam Sonra Plat K
Haklısın Reis İşte Bende Onu Yediremiyom Kendime Plat Olurum Egolu Değilim Ama Olurum O Dediğini Steamdan Yükliycem Haklsını Rankım KötüAimlabs oynamanı öneririm kral. 1800 saat ranked varsa en az bir dia olman gerekirdi benim toplamda 397 hrs var. g3 rahat oldum oynasam dia olurum.
Hayırlı olsun kardeşim yücelikten selamlarAlıntıyı görüntüle
Max Plat Olurum Zaten
Ya Reis Beni Gold Yapsana Gümüş 2 Yim Duo Girelim Olur MuHayırlı olsun kardeşim yücelikten selamlar
Haklısın Reisrank çıkmaya çalışmak bana niye çok sıkııcı geliyor,
arkadaşlarla güle eğlene oynamak varken
Kral emin ol boostlasam bile mmr ın iyice bozulur hesabında oynamaktan zevk almazsın bu kadar takılma eloya oynadıkça istemesende çıkacaksın sadece eğlenmene bak.Ya Reis Beni Gold Yapsana Gümüş 2 Yim Duo Girelim Olur Mu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Haklısın Reis
1.8k saatle nasıl gümüşsünBenim Oyunda 1800 Saatim Var Rekabet Sadece 1 Sezon Oynadım Gold 1 Oldum Sonra Plat Kasmaya Çalıştım Gümüş 3 Düştüm Troller Geldi Geçen Sezon Gümüş 3 Bitirdim Bu Sezon Gold Olup Uğurluğu Alcam Sonra Plat Kascam