Neler Yeni

Absürt klavye tavsiyesi

@lperen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Alperen Çiçek
Merhaba arkadaşlar. Evet konu başlığından "bu arkadaş ne boş yapıyor" diyecekler için kısa keseceğim. Öncellikle yazılım ile uğraşmaktayım ve klavye başında geçirdiğim sürenin büyük bir kısmı bu uğraş üzerinde olmaktadır. Yıllardır laptop kullanıcısı olarak tuş boyu kısa ve düz bir yüzeye sahip klavyelere alıştım. Bundan dolayı masaüstü toplamamla beraber mekanik klavyeleri denemeye başladım fakat yazı yazarken parmaklarım sürekli tuşların oyuklu yüzeye sahip olmasından kaynaklı takılmakta ve sırf bu yüzden temel bir klavye olmasına rağmen aşağıdaki klavye beni birçok üst düzey mekanik klavyelerden hem ses hem de hissiyat olarak daha rahat ettiriyor. Acaba bu durumları yaşamış benden başka birisi var mı? Varsa mekanik/membran farketmeksizin önerebileceğiniz klavye var mı?

Şimdiden ilginiz için teşekkür eder, iyi forumlar dilerim :)

1592_buyuk.jpg

@lperen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Alperen Çiçek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bütçem 400-500'e kadar çıkar. Belli ki öneri almak istediğim yeri anlamadınız.

@lperen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Alperen Çiçek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Belirtmeyi unutmuşum RGB destekli olmasında da fayda var malum karanlıkta yan panellere bakmam gerekebiliyor.
Merhaba arkadaşlar. Evet konu başlığından "bu arkadaş ne boş yapıyor" diyecekler için kısa keseceğim. Öncellikle yazılım ile uğraşmaktayım ve klavye başında geçirdiğim sürenin büyük bir kısmı bu uğraş üzerinde olmaktadır. Yıllardır laptop kullanıcısı olarak tuş boyu kısa ve düz bir yüzeye sahip klavyelere alıştım. Bundan dolayı masaüstü toplamamla beraber mekanik klavyeleri denemeye başladım fakat yazı yazarken parmaklarım sürekli tuşların oyuklu yüzeye sahip olmasından kaynaklı takılmakta ve sırf bu yüzden temel bir klavye olmasına rağmen aşağıdaki klavye beni birçok üst düzey mekanik klavyelerden hem ses hem de hissiyat olarak daha rahat ettiriyor. Acaba bu durumları yaşamış benden başka birisi var mı? Varsa mekanik/membran farketmeksizin önerebileceğiniz klavye var mı?

Şimdiden ilginiz için teşekkür eder, iyi forumlar dilerim :)

Alıntıyı görüntüle

MasterOfPuppets

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Gokhan
Merhaba Chiclet (ciklet tuş) klavye arıyor gibisiniz. Bu tarz arayışı olan yazılımcı arkadaşlara genelde apple ın tüm klavye grubunu öneriyorum ama tabi son fiyat artışları ile onlarda uçmuş durumda.

Ama şu sıra benimde heveslendiğim Logitech Mk470 veya Tr ye ne zaman gelir bilmem ama Logitech Mx Keys Plus tam sizlik :)

Erdinç

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
Erdinç

@lperen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Alperen Çiçek
Merhaba Chiclet (ciklet tuş) klavye arıyor gibisiniz. Bu tarz arayışı olan yazılımcı arkadaşlara genelde apple ın tüm klavye grubunu öneriyorum ama tabi son fiyat artışları ile onlarda uçmuş durumda.

Ama şu sıra benimde heveslendiğim Logitech Mk470 veya Tr ye ne zaman gelir bilmem ama Logitech Mx Keys Plus tam sizlik :)
MK470 birçok sitede mevcut https://www.akakce.com/klavye-mouse-seti/en-ucuz-logitech-mk470-kablosuz-fiyati,557689197.html

Ah bir de RGB desteğe olsa şöyle bir klavyenin tadından yenmez istediğim gibi. Teşekkürler
Komik bir arkadaşa benziyorsun :d

MasterOfPuppets

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Gokhan
MK470 birçok sitede mevcut https://www.akakce.com/klavye-mouse-seti/en-ucuz-logitech-mk470-kablosuz-fiyati,557689197.html

Ah bir de RGB desteğe olsa şöyle bir klavyenin tadından yenmez istediğim gibi. Teşekkürler

Komik bir arkadaşa benziyorsun :d

Benim beklediğim mx olan :) bu arada geçenlerde şokta satılan philips klavyesi aslında tam istediğiniz gibiymiş hem ciklet hemde rgb idi :) kısmet araştırın çok fazla ürün mevcut aramalarınızda low profile keyboard şeklinde yaparsanız bir sürü ürün cıkar karşınıza :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,028,147
Üyeler
162,921
Son üye
Kuzey 123
Top Bottom