Ya bedava değil şimdi. Yani böyle 30 50 TL olsa bedava diyebilirdik de kimisine 90 da çok. Bana çok mesela. Ha satın aldım kendim orası ayrı ama benim için pek bedava olmadı.bedava
Normal sürümde sadece ana hikaye olur. DLC'ler ana hikayeden bağımsız bir şekilde farklı hikayeler anlatmaktadır.Yani oyundan zevk alma olayım daha mı az olur?
Önümüzde 20 gün var. Paraya bakayım. Eğer birikirse ragnarök alabilirim.Ya bedava değil şimdi. Yani böyle 30 50 TL olsa bedava diyebilirdik de kimisine 90 da çok. Bana çok mesela. Ha satın aldım kendim orası ayrı ama benim için pek bedava olmadı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Normal sürümde sadece ana hikaye olur. DLC'ler ana hikayeden bağımsız bir şekilde farklı hikayeler anlatmaktadır.
Bütçeniz varsa Ragnarök veya Complete alabilirsiniz. Ama yoksa zorlamayın. Oyun zevkiniz eksik kalmaz.
Ana hikaye 60 saat. DLC lerle oyun 100 saatin üzerine çıkıyor. Bakın 100 saat değil. 100 saatin üzerine. Şöyle 130 saat falan oluyor.
Ben şahsen öyle bir oyunu uzun soluklu oynayan bir tip olmadığım için standart aldım.
Son kez not düşeyim. Standart alırsanız kesinlikle oyun zevkiniz düşmeyecektir. Sadece ek hikayelere erişiminiz olmayacaktır.
Valla ben sırf Amazon bedava verdi diye oynayacağım. Elimde Odyssey de var. Üçlemeyi ful oynayacağım.Önümüzde 20 gün var. Paraya bakayım. Eğer birikirse ragnarök alabilirim.
Elimde ac origins var hiç oynamadım.
İlk ona bakacağım ama ön yargım var.
Herkes kötülemişti oyunu.
Oynanır mı sizce?
1650 i3 10100f var elimde 16 gb ram ile.
Seyir zevkimden bir sıkıntı çıkar mı acaba?
Peki sizce cidden kötü mü oyun?Valla ben sırf Amazon bedava verdi diye oynayacağım. Elimde Odyssey de var. Üçlemeyi ful oynayacağım.
Yani bilmiyorum daha oynamadım. Ama ben AC serisini severim. Ubi çöp çıkarsa AC ismiyle oynarım yani. Oynayın gitsin hocam elinizde varmış zaten.Peki sizce cidden kötü mü oyun?
Güvenilir mi?Assassin's Creed Valhalla Dawn of Ragnarök 71 TL'ye DLC'si alınır mı?
Epic'ten alınınca otomatik olarak Ubisoft Connect'e de düşüyor.beyler epic sıkıntılı ubısoft connectden alın