- Konu Sahibi Konu Sahibi
Manyak mısın la! Nasıl bir mide var sende? O zaman bas lan bas Valhalla bas!açık dünya bağımlısı olduğum için şuan 3 açık dünya oyununu aynı anda oynuyorum
Manyak mısın la! Nasıl bir mide var sende? O zaman bas lan bas Valhalla bas!açık dünya bağımlısı olduğum için şuan 3 açık dünya oyununu aynı anda oynuyorum
Seni her gördüğümde Witcher açıp Ciri ile oynayasim geliyor. Ne mükemmel bir karakteraçık dünya bağımlısı olduğum için şuan 3 açık dünya oyununu aynı anda oynuyorum
14 aralıkta witcher güncelleme gelsin onada başlicamManyak mısın la! Nasıl bir mide var sende? O zaman bas lan bas Valhalla bas!
oyna hatta güncelleme geldiğinde oynaSeni her gördüğümde Witcher açıp Ciri ile oynayasim geliyor. Ne mükemmel bir karakter
Ben şimdi sadece Persona 5 Royal oynuyorum. Dün başladım. Minimum 100 saat oynanış vaat ediyor. İkinci bir oyunu düşünemiyorum bile.14 aralıkta witcher güncelleme gelsin onada başlicam
ben biraz psikopatım aslında yaptığım yanlış kendimde farkettim çok zevk almıyorum hepsini aynı anda oynayıncaBen şimdi sadece Persona 5 Royal oynuyorum. Dün başladım. Minimum 100 saat oynanış vaat ediyor. İkinci bir oyunu düşünemiyorum bile.
Bırak o zaman diğerlerini. Bir tanesine yoğunlaş. Hikayeye daha derinlemesine gir.ben biraz psikopatım aslında yaptığım yanlış kendimde farkettim çok zevk almıyorum hepsini aynı anda oynayınca
bi anda hepsini bitirmem lazım psikolojisine düşüyorumBırak o zaman diğerlerini. Bir tanesine yoğunlaş. Hikayeye daha derinlemesine gir.
alınır bence baya iyi oyunHocam origins oynadıktan sonra bu alınır mı ?
Hocam 5 ocağa kadar sürecekmiş steam kış indirimlerinde de girebilir beklemek daha mantıklı geldialınır bence baya iyi oyun
mantıklıHocam 5 ocağa kadar sürecekmiş steam kış indirimlerinde de girebilir beklemek daha mantıklı geldi
Hocam 5 ocağa kadar sürecekmiş steam kış indirimlerinde de girebilir beklemek daha mantıklı geldi
Epic'te de indirimlerden sonra zam ihtimali var.mantıklı