Agathon
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 2
Muhteşem gözüküyor dimiHocam internet hızını doğrumu görüyorum
Muhteşem gözüküyor dimiHocam internet hızını doğrumu görüyorum
1.3 gigabit internetmi ney?
Ac oyunları en iyi oyunlardandirAC oyunları güzel değil kine.
1 ama 930 alıyorum.1.3 gigabit internetmi ney?
ben böyle bi konu açmıştım neden tekrar açtın? ayrıca ben tekrar açsam uyarı puanı alan ben alıyorumOyun 24-28 Şubat arası ücretsiz oynanabilecek.
Kütüphaneme ekleyince sonsuza kadar kalacak mı diye soranlar için cevaplayayım,
HAYIR KALMAYACAK.
Oyunu Ubisoft Connect üzerinden indireceksiniz.
Assassin's Creed Valhalla for Xbox Series X|S, PS5, PC & More | Ubisoft (GB)
Official Site. Assassin's Creed Valhalla’s advanced RPG mechanics gives you new ways to blaze your own path across England. Available on Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation®4, Epic Games Store, Ubisoft Store on Windows PC, as well as on Ubisoft+, and Stadia. Also coming to PlayStation®5.www.ubisoft.com
Hepsi için söylenemez. Birçoğu birbirinin tıpatıp aynısı olan yan etkinliklerle dolu olur.Ac oyunları en iyi oyunlardandir
Görmedim dostum kusura bakma hemen konuyu kilitliyorumben böyle bi konu açmıştım neden tekrar açtın? ayrıca ben tekrar açsam uyarı puanı alan ben alıyorum
Bilgilenbdirme için teşekkürler. ama free bile olsa oynamam o oyunu. Bana çok leş gelmişti. Çıkalı bayagı oldu hala leş geliyor KEKWOyun 24-28 Şubat arası ücretsiz oynanabilecek.
Kütüphaneme ekleyince sonsuza kadar kalacak mı diye soranlar için cevaplayayım,
HAYIR KALMAYACAK.
Oyunu Ubisoft Connect üzerinden indireceksiniz.
Assassin's Creed Valhalla for Xbox Series X|S, PS5, PC & More | Ubisoft (GB)
Official Site. Assassin's Creed Valhalla’s advanced RPG mechanics gives you new ways to blaze your own path across England. Available on Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation®4, Epic Games Store, Ubisoft Store on Windows PC, as well as on Ubisoft+, and Stadia. Also coming to PlayStation®5.www.ubisoft.com
Ilgın için teşekkür ederimGörmedim dostum kusura bakma hemen konuyu kilitliyorum
Böyle olması emin ol daha iyi, oyuna büyük değişiklikler getirildiğinde bu sefer memnun olmayan sayısı artacak. Benim için yeterince değişiklik getiriyorlar. O yüzden bu kadar çok satıyor.Hepsi için söylenemez. Birçoğu birbirinin tıpatıp aynısı olan yan etkinliklerle dolu olur.
Her 3 senede bir oynanışa yeni bir şeyler eklenir ve makyajlanıp çıkarılır. 3 sene sonunda insanlar "Bu ne? Hep aynı oyun" diye söylenmeye başlar.
Mekanikler değişir, tekrar 3 sene aynı şekilde devam eder. Klasik Ubisoft.