Makine çeviri yaz nete. Dc linkini görürsün. Ordan uygulamasını indiriyorsun. Sonra uygulamadan türkçe yama yapılıyorAC valhalla türkçe yamayı nerden bulabılırım
Zevk meselesi. Ben erkek olarak oynuyorum.Hocam konuyla alakasız ama hangi cinsiyeti secmeliyim
Güvenlir dir değilmi?Makine çeviri yaz nete. Dc linkini görürsün. Ordan uygulamasını indiriyorsun. Sonra uygulamadan türkçe yama yapılıyor
Bence güzel bir çevri alıp oynayın makine çevriyle pek zevk alamazsın Anonymous çevri güzel bu konuda 140tl aylıkAC valhalla türkçe yamayı nerden bulabılırım
Güvenilir bende kurmuştum. Güvenilir olmayan bir şeyi paylaşmamGüvenlir dir değilmi?
Onlar tabii ki daha iyi ama dediğin gibi paralı.Bence güzel bir çevri alıp oynayın makine çevriyle pek zevk alamazsın Anonymous çevri güzel bu konuda 140tl aylık
hocam yamayı yukledım kurulurken dıscord kullanıcıların resmı cıktı bır sıkıntı olurmuGüvenilir bende kurmuştum. Güvenilir olmayan bir şeyi paylaşmam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Onlar tabii ki daha iyi ama dediğin gibi paralı.
O yama için yardım edenlerin listesi diye biliyorum. Bende de çıktıhocam yamayı yukledım kurulurken dıscord kullanıcıların resmı cıktı bır sıkıntı olurmu