omuraycil
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 556
Her iki üründe aynı anda amazonda satıldı videoda bahsettiğim gibi birbirine karıştırıldı hattabu amazonda satılan ürünle aynımı fark varmı
Her iki üründe aynı anda amazonda satıldı videoda bahsettiğim gibi birbirine karıştırıldı hattabu amazonda satılan ürünle aynımı fark varmı
Aynı bu 3. konusuGeçen gün bunun konusu açılmıştı sanki. Aynı mönitör mü başka mı bu?
Düşünmeden al geç. İndirimi gördüğüm gibi yeni aldigim 27inc Lenovo 1080minitoru iade edip bunu sipariş verdim. Herşeyi ile sorunsuz. Renk parlaklık çözünürlük oyunlarda ki Hz MS vs olması gerektiği gibi. Fazla dallandirmiyorum kullanıp sorun bulamazsınız diyom anlayınAlınır mı alınmaz mı kullananların tavsiyesi ?
monitör düşünüyorum da lenovo y27 almayı düşünüyordum açıkçası da kararsız kaldım çok bunun da yorumları fazla değil hani bi eminde olamıyorum ilk kez monitör alıcamDüşünmeden al geç. İndirimi gördüğüm gibi yeni aldigim 27inc Lenovo 1080minitoru iade edip bunu sipariş verdim. Herşeyi ile sorunsuz. Renk parlaklık çözünürlük oyunlarda ki Hz MS vs olması gerektiği gibi. Fazla dallandirmiyorum kullanıp sorun bulamazsınız diyom anlayın
lenovo 1080 sanırım bu 2'k bunu tavsiye ederim hocammonitör düşünüyorum da lenovo y27 almayı düşünüyordum açıkçası da kararsız kaldım çok bunun da yorumları fazla değil hani bi eminde olamıyorum ilk kez monitör alıcam![]()
Hangi panel çıktı sizinki? Bir de ghosting var mı? Misal fps veya fifa gibi oyunlardaDüşünmeden al geç. İndirimi gördüğüm gibi yeni aldigim 27inc Lenovo 1080minitoru iade edip bunu sipariş verdim. Herşeyi ile sorunsuz. Renk parlaklık çözünürlük oyunlarda ki Hz MS vs olması gerektiği gibi. Fazla dallandirmiyorum kullanıp sorun bulamazsınız diyom anlayın
Lenovo 27-30 almıştım 27inc sizin almayı düşündüğünüz sanırsam onu iade edip buna geçtim. Düşünmeden alın hocam 2k farkı aşırı var gerçekten oyunlar da çok farkediyor. Cidden çok güzel monitör bu fiyata çok uygunmonitör düşünüyorum da lenovo y27 almayı düşünüyordum açıkçası da kararsız kaldım çok bunun da yorumları fazla değil hani bi eminde olamıyorum ilk kez monitör alıcam![]()
ips panel ghosting sıfır hocam. Cs oynadım cyberpunk oynadım 2042 oynadım hiçbir sorun sıkıntı yok görüntü de burada sizin alacağınız FPS onenmliHangi panel çıktı sizinki? Bir de ghosting var mı? Misal fps veya fifa gibi oyunlarda
testlerinin olduğu bir konu veya video biliyor musunuz?