Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥Acer 2k 165 hz monitör 3599 TL🔥

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Passamet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Passamet
Monitör en zor satılan bileşenlerden hacı ki üstüne adamlar bahane edecek pivot değil şu degil bu değil diye. Maks bırakacağı tutar belki 500 olacak ama beklemenin manası yok
Saçmalama. Artan bu piyasada 2K monitörü 4'ten aşağı bırakmazsın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aynen yanliş mi hatirliyorum yoksa
Yok hocam geçenlerde asus alacaktım almadım. Viewsonic'e hiç bulaşmadım.

longinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Emrullah YAZICI
Monitör en zor satılan bileşenlerden hacı ki üstüne adamlar bahane edecek pivot değil şu degil bu değil diye. Maks bırakacağı tutar belki 500 olacak ama beklemenin manası yok
Hocam 2 ay önce 144hz 24inç 3 aylık msi monitörü 3.5k'dan sattım. Dolar 16 liraydı. Eğer bu ürün doğru gelirse her türlü gider. Elinde 2 hafta tutarsın satılmazsa iade edersin olur biter.

Passamet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Passamet
Hocam 2 ay önce 144hz 24inç 3 aylık msi monitörü 3.5k'dan sattım. Dolar 16 liraydı. Eğer bu ürün doğru gelirse her türlü gider. Elinde 2 hafta tutarsın satılmazsa iade edersin olur biter.
Doğru gelmezse uğraşanlar olacaktır. Trendyol bunu göze almaz bence.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Stok aşırı az olsaydı belki. 22-23 sayfa konu döndü 2 saatte tükendi.
Hocam 300 tane satılmış olsun diyelim. Ki 200 bile satılmadı da neyse, 300 tane ürün talebi azaltmaz. Uzun süredir al sat yapıyorum, boş konuşmuyorum.

Mehmet_17

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Mehmet arslan
Hocam ghosting sorunlu g5 samsung monitor bile 6k fiyat cekiliyor sari sitede bu urunun 0 fiyati 5.5k siz dusunun alici illa bulunur yeter ki para acil olmasin

Bookless

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
272
İsim
Burak
Hocam en hızlı satılan iki parça bana göre Monitör ve ekran kartı, kendi tecrübelerime göre.

BabaVoss7

80+ Silver
Amazon kollarını bilen 280 e aldın diye zaten diyerek almıyorlar mesela sövüp gittiler bana hep 700den satıyorum kdkxkd. Buda öyle olur bence 4 e satarsanız anca alırlar

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom