Bu tam olarak nasıl bir durum Ram 4+4 iken daha çok mu fan çeviriyordu ? 4+16 denediniz mi?Belleği alarak toplamda 32 gb ram yaptım. Fan seside azaldı performansta çok güzel arttı.
Bu tam olarak nasıl bir durum Ram 4+4 iken daha çok mu fan çeviriyordu ? 4+16 denediniz mi?Belleği alarak toplamda 32 gb ram yaptım. Fan seside azaldı performansta çok güzel arttı.
fan olayı şöyle genelde tarayıcıda çok sekme açtığım için 5-6 sekmeden sonra bide yanında video açınca fan biraz ses yapıyordu enerji modunu aktiv edince fan sesi kesiliyor gerçi ama ramlar 16+16 32 gb yapınca valla 10 tane sekmede açsam dizi filmde açsam fan devreye girmiyor. Baya performans artışı oldu. Gta 5 ve euro truck simulator 2 oyunlarındada sanırım ram yükseltince baya etkisi oldu.Bu tam olarak nasıl bir durum Ram 4+4 iken daha çok mu fan çeviriyordu ? 4+16 denediniz mi?
hocam konu başlığındaki cihazı mı aldınız ? 11kya güzel görünüyor ama ledli klavyeyi ve touch id göremedimdeCihaz geldi. Metal kasa. Işıklı klavye. Touch ID var. Güzel görünüyor.
Konudaki cihazı aldım evet. Ufak bir düzeltme yapayım klavye sacı ve alt kasa plastik. Ama tok, kaliteli bir plastik. Ekran parlaklığı yüksek güneş ışığında bir tık yetersiz. Hoparlörler az bir şey kalitesiz. Haricinde güzel cihaz fiyatına göre.hocam konu başlığındaki cihazı mı aldınız ? 11kya güzel görünüyor ama ledli klavyeyi ve touch id göremedimde