JackRyan
80+ Silver
Prime Day'a özel güzel düşmüş normalde bu fiyatlara ekran kartsız laptoplar satılıyor.
Not: 6 Ay Faizsiz Taksit mevcut.
Oyun için 4060'lı Acer Nitro ile arasında ne kadar fark var? Performansı iyi mi?
Prime Day'a özel güzel düşmüş normalde bu fiyatlara ekran kartsız laptoplar satılıyor.
Not: 6 Ay Faizsiz Taksit mevcut.
Alıntıyı görüntüle
Hocam 4060 nerdeyse 2 kat pahalı ona yetişemez tabi ama düşük ayarda en yüksek oyunu bile oynatır.Oyun için 4060'lı Acer Nitro ile arasında ne kadar fark var? Performansı iyi mi?
22k ya kadar daha iyisi yok hocam on numara fırsat taksit de var lazımsa kaçırma. muhtemelen akşama biter.Alınır mı bu fiyata? Daha iyisi var mıdır
Ekranı nasıl peki, Geçen 45% NTSC 4060 laptop vardı 28k'ya. Ona kıyasla bu daha iyi değil mi? şu anda 72% IPS samsung monitor kullanıyorum çok bir fark olur mu?Hocam 4060 nerdeyse 2 kat pahalı ona yetişemez tabi ama düşük ayarda en yüksek oyunu bile oynatır.
Mesaj otomatik birleştirildi:
22k ya kadar daha iyisi yok hocam on numara fırsat taksit de var lazımsa kaçırma. muhtemelen akşama biter.
Mantıklı değil. Benzer sisteme 2.5k fazla vermeye gerek yok ki.
16GB rami var bir de bu değil de benim kafamdaki şu aslında sence bu kadar farka 4050 almalı mıyım mimarlık okuyacam da daha çok ders için olucakMantıklı değil. Benzer sisteme 2.5k fazla vermeye gerek yok ki.
ram 1K daha fazla para demek hocam 8gb diye almamak saçmalık, basit takılıyor zaten acerler yükseltilmeye musait konudaki aceri tavsiye ederim 25k bütçen var rtx4060 bak. 4050 degil16GB rami var bir de bu değil de benim kafamdaki şu aslında sence bu kadar farka 4050 almalı mıyım mimarlık okuyacam da daha çok ders için olucak
daha ucuza 4050ler geliyor takip edin onlardan alın 25k civarına16GB rami var bir de bu değil de benim kafamdaki şu aslında sence bu kadar farka 4050 almalı mıyım mimarlık okuyacam da daha çok ders için olucak
hiç 4060lık sistem görmedim acaba hızlıca bakıp atabilir misiniz acabaram 1K daha fazla para demek hocam 8gb diye almamak saçmalık, basit takılıyor zaten acerler yükseltilmeye musait konudaki aceri tavsiye ederim 25k bütçen var rtx4060 bak. 4050 degil