Eren Eser
80+ Bronze
Dahası
Acer nitro 16 rtx 4060 32gb ram 1tb ssd'li versiyonu alınır mı? Başka bir öneriniz varsa söylerseniz sevinirim
Victusların ekranı 250 nit yani güneşli havada zor gözüküyor ve %100 sRGB değilmişLaptop acilip yukseltilmis sekilde gonderiliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
https://www.akakce.com/laptop-noteb...0-16-1-full-hd-notebook-fiyati,280485171.html bu var ayni fiyata bence alinabilir
hatta direkt benim attigimi al gec derim
Fakat 7 saat civari pil suresi var ekrana takilmam diyorsan iyi secenekVictusların ekranı 250 nit yani güneşli havada zor gözüküyor ve %100 sRGB değilmiş
Zaten oyuncu laptoplarında şarjda oynamassanız obur laptoplardsn farklı kalmıyor hocam şarjda oynamalısınız bende notro 16 var gayet memnunum fanları iyi oyun oynarken 75 dereceye sabitliyor bilgisayarı fps valorantta en yuksek ayarlarda minimum 250 aliyor ama genelde 300 fpslerde alıyorum tek sıkıntısı uyku modunda bazen cizirti yapiyor bu kronik sorunu sanieim baska arkadaslarlada gorustum onlardada var zaten pek onerilmez uyku modudaŞarjda oynarım sorun yok oyuncu laptopu istediğim için pil süresini pek takmıyorum
Uyku modunu hiç kullanmıyorum bilgisayarı kullanmayacağım zaman genelde kapatırım imzamda şu an kullandığım masaüstü bilgisayarı var laptop ihtiyacım olduğu için masaüstü bilgisayarımı satıyorum onun yerine laptop alacağım beni 4 5 sene götürse yeterZaten oyuncu laptoplarında şarjda oynamassanız obur laptoplardsn farklı kalmıyor hocam şarjda oynamalısınız bende notro 16 var gayet memnunum fanları iyi oyun oynarken 75 dereceye sabitliyor bilgisayarı fps valorantta en yuksek ayarlarda minimum 250 aliyor ama genelde 300 fpslerde alıyorum tek sıkıntısı uyku modunda bazen cizirti yapiyor bu kronik sorunu sanieim baska arkadaslarlada gorustum onlardada var zaten pek onerilmez uyku moduda
Tamamdır çok teşekkür ederim alacağım3 aydır kullanıyorum hocam gayet memnunum ben o zaman ginul rahatliyla alabilirsiniz
Şarj aleti ve bilgisayar çok ağır bu arada ikis birlikte 4 kiloyu geciyor diye biliyorum bunuda bilerek alin ama hakkini veriyor cidden bence
Bence bunu al dostum. Victus ların panel leş.Tamamdır çok teşekkür ederim alacağım
Acer Nitro alabilirsin, Victusların ekran sallanma sorunu var menteşelerden kaynaklı ve panelleri açıkçası kötü.Herkese merhaba acer nitro 16 ve hp victus arasında kaldım oyun için alıyorum ne tavsiye edersiniz