Neler Yeni

Acer nitro 16 sağ (gpu) fan sesi

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Şerif Ali Nalçacı
Arkadaslar iyi gunler laptopa sahip olali 10 ay oldu hicbir problem yoktu ama birden ekteki gibi fan sesi olmaya basladi fan sanki bir yere surtuyor gibi ama problemi bulamadim yardimci olursaniz sevinirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Şerif Ali Nalçacı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ekte hiçbir şey yok?
Hocam yeni farkettim video boyutu ile koyamiyorum internetten baktigimda daha once basima gelmedigi icin bilmiyordum coil whine diye tabiri varmis sanki kabloya vuruyormus gibi ses geliyor ama kasayi acip inceledigimde hicbir sorun yok acaba bataryayi sokup bi wd40 tarzi birsey ile ustunden gecsemmi bilemedim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaslar iyi gunler laptopa sahip olali 10 ay oldu hicbir problem yoktu ama birden ekteki gibi fan sesi olmaya basladi fan sanki bir yere surtuyor gibi ama problemi bulamadim yardimci olursaniz sevinirim
ayni bu videoki sorun

endoplazmiketikulum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Mahir Cengiz
Hocam yeni farkettim video boyutu ile koyamiyorum internetten baktigimda daha once basima gelmedigi icin bilmiyordum coil whine diye tabiri varmis sanki kabloya vuruyormus gibi ses geliyor ama kasayi acip inceledigimde hicbir sorun yok acaba bataryayi sokup bi wd40 tarzi birsey ile ustunden gecsemmi bilemedim
Mesaj otomatik birleştirildi:

ayni bu videoki sorun
Hocam fanları kontrol ettiniz mi sorun fanda gibi duruyor devir bölümüne toz kaçmış olabilir kırık çatlak olduğu için etrafına sürtüyor olabilir kontrol edin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,034,608
Üyeler
164,030
Son üye
yipyipss