Acer Nitro 2022 VS HP Omen17

Sheader

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,227

Bunlardan hangisi daha iyidir açıkçası Acer 15" ben 17" istiyorum ordan bir - yiyor sizce ikisinden hangisi daha iyi aradaki fiyat farkına Acer değer mi benim gönlüm daha çok omen tarafında

Aralarında Acer nitro isterseniz buna bakabilirsiniz.

Aralarında Acer nitro isterseniz buna bakabilirsiniz.
Ya 15" işte bu 15 ve 17 arasında baya fark var ikisini yan yana gördüm 17 daha rahat geldi bana bide bu kasa ısınıyor diyorlar ne kadar doğru

Ya 15" işte bu 15 ve 17 arasında baya fark var ikisini yan yana gördüm 17 daha rahat geldi bana bide bu kasa ısınıyor diyorlar ne kadar doğru
Bazı kişiler duydum tabi ne kadar doğru bilmiyorum.
Dediğim gibi senin attığın Acer iyi hem işlemci baya yeni.

2022 model Acer'ın nasıl olduğunu bilmiyorum ama seri olarak Omen 17 daha premium bir seri. İkisi arasında seçim 2022 Acer'ın ne performans sunabildiğine göre değişir.

Bir de bu var. 130-140W 3060'tan biraz daha güçlü, ilerleyen yıllarda 10GB VRAM'in farkını hissedersiniz.

2022 model Acer'ın nasıl olduğunu bilmiyorum ama seri olarak Omen 17 daha premium bir seri. İkisi arasında seçim 2022 Acer'ın ne performans sunabildiğine göre değişir.

Bir de bu var. 130-140W 3060'tan biraz daha güçlü, ilerleyen yıllarda 10GB VRAM'in farkını hissedersiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dlss falan yok işte bunda

Stealth 15M kasası.

Dlss falan yok işte bunda
FSR var

Evet evet hem msi kalitesi hem de rx6700 eğer oyun içinse bu laptobun meyvesi uzun süre yenir bence bunun bi alt modelini test etmiştim ve o bile göz doyurabilmişti bunu bilemem artık. Ve benimde bildiğim kadarıyla acer nitro 5 sıcak çalışan bir laptop bu kimine göre sorun kimine göre değil ama bence uzun vadede sıkıntılar yaşatır benim görüşüm acere çok yanaşılmaması.

Evet evet hem msi kalitesi hem de rx6700 eğer oyun içinse bu laptobun meyvesi uzun süre yenir bence bunun bi alt modelini test etmiştim ve o bile göz doyurabilmişti bunu bilemem artık. Ve benimde bildiğim kadarıyla acer nitro 5 sıcak çalışan bir laptop bu kimine göre sorun kimine göre değil ama bence uzun vadede sıkıntılar yaşatır benim görüşüm acere çok yanaşılmaması.
3070 li predator nasıldır sizce ?

@ARTIK FAN DEĞİLİM 'de 3080li modeli var ısınmadığını söylüyor.
Çünkü ısınmıyor işlemci 69 u geçtiğini görmedim ekran kartı da Max 65 gördüm

Stealth 15M kasası.

FSR var
Fsr Nvidia da da geçerli

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,703
Üyeler