Neler Yeni

acer nitro 5 3060 ısınma sorunu

anladım eyw ben işlemci boostunu kapattım şu anlık oyuna girip deneyemedim ama normalde 55-60 derece görüyordu kullanmadığım halde şimdi boostu kapattım 50 derece falan eskisinden daha ferah undervolt yapmak istedim ama biraz karışık geldi bu yeterli olur umarum
Yeterli olur soğuması için.Havalar çok sıcak yapacak bir şey yok.İstemese de ısınıyor cihazlar.

Yeterli olur soğuması için.Havalar çok sıcak yapacak bir şey yok.İstemese de ısınıyor cihazlar.
evet soğutucu da kullanmıyorum şu an bence gayet normal ama başka bir sıkıntısı var şu an işlemci kısmından valorant vs oynarken bir cızırtı geliyor anlamadım daha 0 cihaz bu tarz sıkıntılar vermesi çok canımı sıktı

evet soğutucu da kullanmıyorum şu an bence gayet normal ama başka bir sıkıntısı var şu an işlemci kısmından valorant vs oynarken bir cızırtı geliyor anlamadım daha 0 cihaz bu tarz sıkıntılar vermesi çok canımı sıktı
Cızırtı kötü.Fana bir şey sürtmüyorsa coilwhine'dır.İnanılmaz rahatsız ediyor ses laptop kullanırken.

Cızırtı kötü.Fana bir şey sürtmüyorsa coilwhine'dır.İnanılmaz rahatsız ediyor ses laptop kullanırken.
evet biraz araştırdım herkes coil whine olduğunu söylüyor sanırım bir sorun teşkil etmiyormuş aşırı rahatsız edici sesi de yok oyun oynarken kulaklık takılı oluyor mikrofona da gitmyior bu ses

Geri