Neler Yeni

Acer nitro 5 acilmiyor?

stayleon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
emre b
Bir hafta once aldigim cihaz az once kapattim yemek yedim geldim acayim dedim acilmiyor prizede takili acma tusuna baaiyorum cihaz tepki vermiyor neden aaba
Cihaz bu

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,212
İsim
Necati
Bir hafta once aldigim cihaz az once kapattim yemek yedim geldim acayim dedim acilmiyor prizede takili acma tusuna baaiyorum cihaz tepki vermiyor neden aaba
Cihaz bu
Cihazın üzerindeki ışıklar yanıyormu? Klayve ve diğer göstergeler

stayleon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
emre b
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yanmiyor aadece portlarin oldugu kisimda sarsa taktigim icin kucuk isik yaniyor okadar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bide acma tusuna basinca sars isiginin yaninda bit isik daha yaniyor

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,212
İsim
Necati
Yanmiyor aadece portlarin oldugu kisimda sarsa taktigim icin kucuk isik yaniyor okadar
Batarya takılıysa bataryayı çıkartıp deneyin , takılı değilse takıp deneyin eğer yinede açılmıyorsa anakart yanmış olabilir benzer bir problem olmuştu arkadaşıma , o da bu laptopun gtx 1650 olan versiyonunu kullanıyordu bir gün durduk yere açılmadı servise gönderdi ve anakart yandı demişlerdi

Ve ek olarak prizden çıkartıp batarya ile açmayı deneyin

stayleon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
emre b
Batarya takılıysa bataryayı çıkartıp deneyin , takılı değilse takıp deneyin eğer yinede açılmıyorsa anakart yanmış olabilir benzer bir problem olmuştu arkadaşıma , o da bu laptopun gtx 1650 olan versiyonunu kullanıyordu bir gün durduk yere açılmadı servise gönderdi ve anakart yandı demişlerdi

Ve ek olarak prizden çıkartıp batarya ile açmayı deneyin
Prizden cikaripda denedim cihaz daha 1 haftalik ve yarim saat once bir sikintisi yoktu cihazi kapattim sonra acilmadi

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,212
İsim
Necati
Prizden cikaripda denedim cihaz daha 1 haftalik ve yarim saat once bir sikintisi yoktu cihazi kapattim sonra acilmadi
Kapatmadan önce ağır bir işlem yaptınızmı veya oyun oynadınızmı hocam

Siaus

80+
Cihaz bu
cihazın tüm fişlerini elektriğini varsa mouse falan cıkar biraz bekle temas etme 10-15 dakika sonra tekrar dene bir de açma tuşuna iyi basmıyor olabilir misin aacba

stayleon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
emre b
Kapatmadan önce ağır bir işlem yaptınızmı veya oyun oynadınızmı hocam
Nvidia driver guncelledim 2 3 saat once sonra rdr oynadim bir sikinti yoktu

cihazın tüm fişlerini elektriğini varsa mouse falan cıkar biraz bekle temas etme 10-15 dakika sonra tekrar dene bir de açma tuşuna iyi basmıyor olabilir misin aacba
Acma tusuna basinca bildirim isigi yaniyor kucun yan tarafta

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,212
İsim
Necati
Nvidia driver guncelledim 2 3 saat once sonra rdr oynadim bir sikinti yoktu
Anladım yani direkt şu yanmış bu olmuş demek yanlış olur , umarım anakart vs yanmamıştır tabii ki ama burada çok fazla seçenek var. Ekran kartı ssd anakart , veya temassızlık yada kısadevre bile olabilir bir kaç saat sonra açmayı deneyin eğer yine açılmıyorsa servise gönderin hocam

stayleon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
emre b
Anladım yani direkt şu yanmış bu olmuş demek yanlış olur , umarım anakart vs yanmamıştır tabii ki ama burada çok fazla seçenek var. Ekran kartı ssd anakart , veya temassızlık yada kısadevre bile olabilir bir kaç saat sonra açmayı deneyin eğer yine açılmıyorsa servise gönderin hocam
Hocam yeni pcyi servise gondermem iade edebilirmiyim urunu amazondan aldim

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,212
İsim
Necati

Makca42

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
252
İsim
Mehmet Akca
Statik elektrik yüzünden olabilir. Power tuşuna bastığında power ışığı yanıp sönüyorsa pc hiçbir tepki vermiyorsa statik elektrik boşatma yöntemini deneyin. Servisi arayın onlar size tuş kombinasyonunu söylerler. Çözülmesse donanımsal olabilir.

stayleon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
emre b
Top Bottom