Yardım Acer Nitro 5 AN515-44 alınır mı??

Tamamdır sağolun öğlen konuyu yükselteceğim arkadaşlar onerirse tam kararımı vericeğim,fakat 60 hz ile 120 hz arasında valorant cs gta gibi oyunlarda çok farkedermi?
Eder elbette, test videolarına bir göz atın farkı daha iyi kavrayabilirsiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

i7-10750H ->14nm
RTX2060 ile bu laptop karşılaştırılır mı?
Siz bilirsiniz hocam

Tamamdır sağolun öğlen konuyu yükselteceğim arkadaşlar onerirse tam kararımı vericeğim,fakat 60 hz ile 120 hz arasında valorant cs gta gibi oyunlarda çok farkedermi?
bunun aynı işlemcili gtx 1650 olan modeli var. FPS tarzı oyun oynayacaksanız kastettiğim modeli alın çünküm 144HZ

Eder elbette, test videolarına bir göz atın farkı daha iyi kavrayabilirsiniz

Siz bilirsiniz hocam
Peki fark ettiğine değermi lenovo almak ?Sonradan monitör alabilirim 144 hz.

bunun aynı işlemcili gtx 1650 olan modeli var. FPS tarzı oyun oynayacaksanız kastettiğim modeli alın çünküm 144HZ
Atabilirmisiniz ayrıca Acer Nitro an 515-55 nasıl ?

Lenovonun hangi modelini almayı düşünüyorsunuz? Bence bütçenize göre bir laptop önerisi konusu açın, forumdaki üyeler de yardımcı olacaklardır

Atabilirmisiniz ayrıca Acer Nitro an 515-55 nasıl ?
Yarın beni etiketlersen detaylı yardımcı olurum. İyi geceler

ben lenovo kullanıyom pes21 yüksek ayarlarda işlemci 80i görüyor. Ekran kartı 70 civarı duruyor.

Teknik servis fan sesi gibi şikayetleriniz oldumu ayrıca oyunlarda fps değerleriniz ne ?
Daha alalı 1 ay falan oldu. Garanti süresiyle alakalı sıkıntı vardı aradım düzelttiler bi kaç güne. Fan sesi bilmiyorum ilk defa laptop kullanıyorum ama oyunlarda fan sesi oldukça rahat duyuluyor klavyenin üstü falan baya sıcak oluyor.

Geri