alibugra61
80+
- Reaksiyon skoru
- 27
- Konu Sahibi Konu Sahibi
fan oto mod varsayılan hocamnitro sense i hangi ayarda kullanıyorsunuz oyunda
fan oto mod varsayılan hocamnitro sense i hangi ayarda kullanıyorsunuz oyunda
çift zatenCpu-z indirip slotlara bakar mısın oradan tek mi çift mi anlarsın
alttaki mod varsayılan kalsın güçlü oyun oynuyorsan max fan hızında test et bide çünkü çok ısındığında fan yüksek ayarda çalışıyor o nedenle frekans değerleri düşüyorfan oto mod varsayılan hocam
hocam furmark da test ediyorum. onun ss ini atayım. ısınmadan direkt olarak 65fps başlıyorçift zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
alttaki mod varsayılan kalsın güçlü oyun oynuyorsan max fan hızında test et bide çünkü çok ısındığında fan yüksek ayarda çalışıyor o nedenle frekans değerleri düşüyor
Bende test edeyimhocam furmark da test ediyorum. onun ss ini atayım. ısınmadan direkt olarak 65fps başlıyor
Cpu-z indirip slotlara bakar mısın oradan tek mi çift mi anlarsın
mux switch nitrosense üzerinden açtım. oddyse da dereceler 80-83 derecelerde geziniyordu(bilgisayara res atıldığı için şuan oyun yüklü değil). windows 11 home kullanıyorum ama proda da olmuştu servis home kurmamı söylemişti sorun devam etti. Benim aldığım satıcının yazdığına göre 2x16
gpu memory de sizde %12 kullanıyor benimkinde %6 sebebi nedir acabaMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
çok yakın değerler 32gb la
bir fikrim yokgpu memory de sizde %12 kullanıyor benimkinde %6 sebebi nedir acaba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam lol de bir rami 8gb kullanırken diğer rami 750mb kullanıyor ondan olabilir mi acaba ? sizinle değerlerin yakın olmasının sebebi de o olabilir mi acaba @Abdullah Hacıgül abi bi bakabilir misin
hocam burdaki değerler benimkiyle aynı sadece fps farklıFurmark değerleri çok kötü. Alması gereken değer 110+ fps
11:05 açın ve izleyin bir sıkıntı var
Hocam adam furmarkta 110 fps alıyorhocam burdaki değerler benimkiyle aynı sadece fps farklı
aa evet hocam sadece o farklı işte kısıtlıyor mu acaba diğer değerleri tıpa tıp aynıHocam adam furmarkta 110 fps alıyor
o zmn bendede sıkıntı var bişeyler yanlışHocam adam furmarkta 110 fps alıyor