Başka bir şey yapmama gerek varmı yorumlarda wifi driveri ses driveri fln kurduklarını söylemişlerdi onları windows mu kuruyor?ekran kartı driver ı kursan yeter windows kurabiliyorsan para harcamaya gerek yok
nvidia driver yazıyorsun kendi sitesinden kuruyorsun
![]()
En Yeni Resmi GeForce Sürücülerini İndirin
PC'deki oyun deneyiminizi geliştirmek ve uygulamaları daha hızlı çalıştırmak için en yeni resmi GeForce sürücülerini indirin.www.nvidia.com
açıkçası ben de şuan bir tane anlık çökmeler dışında sorun yaşamadım sanırım windows update kaynaklı he alınır mı lenovo ideapad anlık zam yediği sırada en ucuz ddr5 laptop buydu önceden acer timeline kullandım 15 yıl götürdü kerata şuanlık nötr ısınma konusu ben şahsen takmadığım bir şeyBaşka bir şey yapmama gerek varmı yorumlarda wifi driveri ses driveri fln kurduklarını söylemişlerdi onları windows mu kuruyor?
Yani ben windows 10 kurduğum zaman otomatik driver kuracakmı wifi driver ı flnaçıkçası ben de şuan bir tane anlık çökmeler dışında sorun yaşamadım sanırım windows update kaynaklı he alınır mı lenovo ideapad anlık zam yediği sırada en ucuz ddr5 laptop buydu önceden acer timeline kullandım 15 yıl götürdü kerata şuanlık nötr ısınma konusu ben şahsen takmadığım bir şey
inan bilmiyorum ama ekran kartı driverını kurmadığına eminimYani ben windows 10 kurduğum zaman otomatik driver kuracakmı wifi driver ı fln
Tamamdır teşekkürlerinan bilmiyorum ama ekran kartı driverını kurmadığına eminim
internet kablosunu bağla otomatik yüklüyo istersen sitesinden güncel driverları indirebilirsinYani ben windows 10 kurduğum zaman otomatik driver kuracakmı wifi driver ı fln
bendede anlık donmalar oluyo ya nedeni ne acabaaçıkçası ben de şuan bir tane anlık çökmeler dışında sorun yaşamadım sanırım windows update kaynaklı he alınır mı lenovo ideapad anlık zam yediği sırada en ucuz ddr5 laptop buydu önceden acer timeline kullandım 15 yıl götürdü kerata şuanlık nötr ısınma konusu ben şahsen takmadığım bir şey
sende de mi acer nitro var?internet kablosunu bağla otomatik yüklüyo istersen sitesinden güncel driverları indirebilirsin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bendede anlık donmalar oluyo ya nedeni ne acaba
evetsende de mi acer nitro var?
Allah kurtarsın