Acer nitro 5 driver kurma

skarlet

80+
Reaksiyon skoru
5
Acer nitro 5 i5 12500h rtx 3050ti modelini indirimdeyken almak istiyorum fakat driver kurmayı nasıl halledeceği mi bilmiyorum bilgisayarcıya boş yere 300 400 tl para vermek istemiyorum windows kendi kurarmı driverları?

ekran kartı driver ı kursan yeter windows kurabiliyorsan para harcamaya gerek yok
nvidia driver yazıyorsun kendi sitesinden kuruyorsun

ekran kartı driver ı kursan yeter windows kurabiliyorsan para harcamaya gerek yok
nvidia driver yazıyorsun kendi sitesinden kuruyorsun

Başka bir şey yapmama gerek varmı yorumlarda wifi driveri ses driveri fln kurduklarını söylemişlerdi onları windows mu kuruyor?

Başka bir şey yapmama gerek varmı yorumlarda wifi driveri ses driveri fln kurduklarını söylemişlerdi onları windows mu kuruyor?
açıkçası ben de şuan bir tane anlık çökmeler dışında sorun yaşamadım sanırım windows update kaynaklı he alınır mı lenovo ideapad anlık zam yediği sırada en ucuz ddr5 laptop buydu önceden acer timeline kullandım 15 yıl götürdü kerata şuanlık nötr ısınma konusu ben şahsen takmadığım bir şey

açıkçası ben de şuan bir tane anlık çökmeler dışında sorun yaşamadım sanırım windows update kaynaklı he alınır mı lenovo ideapad anlık zam yediği sırada en ucuz ddr5 laptop buydu önceden acer timeline kullandım 15 yıl götürdü kerata şuanlık nötr ısınma konusu ben şahsen takmadığım bir şey
Yani ben windows 10 kurduğum zaman otomatik driver kuracakmı wifi driver ı fln

Yani ben windows 10 kurduğum zaman otomatik driver kuracakmı wifi driver ı fln
internet kablosunu bağla otomatik yüklüyo istersen sitesinden güncel driverları indirebilirsin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bendede anlık donmalar oluyo ya nedeni ne acaba

internet kablosunu bağla otomatik yüklüyo istersen sitesinden güncel driverları indirebilirsin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bendede anlık donmalar oluyo ya nedeni ne acaba
sende de mi acer nitro var?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,507
Üyeler
195,029
Son üye
omer6n