Neler Yeni

Acer Nitro 5 Nasıldır?

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,954
İsim
İbrahim Talha DEMİR
Uzun bir zaman boyunca kullanacağım bir dizüstü bilgisayar arıyorum. Bu fiyat aralığında mümkünse 7000TL civarlarında güzel bir cihaz var mı? Veya bu iyi mi? Kullnan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.

Ekranın yenileme hızı ile iligili bir bilgi bulamadım, nasıl?
Forumda son 2 haftada 2 kişi şikayet te bulundu. Kendim hiç kullanmadım. Özelliklerine ve incelemelerine bakınca alınabilir.Forum da da oldukça önerilen bir ürün. Ama dediğim gibi son 2 şikayet olayı biraz şüphelendirdi. Çok uzattım. Kısaca alınabilir.

Morgg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Morgg
Uzun bir zaman boyunca kullanacağım bir dizüstü bilgisayar arıyorum. Bu fiyat aralığında mümkünse 7000TL civarlarında güzel bir cihaz var mı? Veya bu iyi mi? Kullnan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.

Ekranın yenileme hızı ile iligili bir bilgi bulamadım, nasıl?
Çoğunlukla oyun oynacakmısınız ayrıca ne tarz oyunlar

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,954
İsim
İbrahim Talha DEMİR

Morgg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Morgg
Kronik sorun yaşayan arkadaşlar var. Ama benim için en büyük eksisi coil whineç Dediğim gibi sese duyarlı bir arkadaşsa almamalı.
Çok büyük bir ses değil ayrıca bu modelde yaşayan yok coğunlukla intelde yaşayan vardı çoğu kişi bu bütçeye bu laptopu öneriyor araştırın isterseniz.

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,701
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik
Çoğunlukla oyun oynacakmısınız ayrıca ne tarz oyunlar
Çoğunlukla değil bazen. Genel de Tasarım işi yapılacak diyebilirim. Ama Call Of Duty Blacks Ops, Warfare oynatsa hiç fena olmaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok büyük bir ses değil ayrıca bu modelde yaşayan yok coğunlukla intelde yaşayan vardı çoğu kişi bu bütçeye bu laptopu öneriyor araştırın isterseniz.
60 HZ olmazı biraz sıkıntı olur bana.

Morgg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Morgg
Çoğunlukla değil bazen. Genel de Tasarım işi yapılacak diyebilirim. Ama Call Of Duty Blacks Ops, Warfare oynatsa hiç fena olmaz.

60 HZ olmazı biraz sıkıntı olur bana.
Lenovo gayet iyidir hocam iş için okul için gayet şık ve işinizi görebilecek bir laptop coil whine gibi bir sorunları yok zaten çoğu kişi forumda bu laptopu öneriyor.

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,954
İsim
İbrahim Talha DEMİR
Araştırdım zaten. Çok büyük bir ses olmadığını ben de biliyorum. Ondan dolayı "sese duyarlıysa benim gibi" dedim. Hem de 2 cevabımda. Okuduğuna biraz daha dikkat et.

Lenovo gayet iyidir hocam iş için okul için gayet şık ve işinizi görebilecek bir laptop coil whine gibi bir sorunları yok zaten çoğu kişi forumda bu laptopu öneriyor.
Coil whine sorunu yok mu 🤣🤣

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,954
İsim
İbrahim Talha DEMİR
@PeykSoftware arkadaş hiç bir sorun yaşamamış bu bütçeye 60 hz olmayan başka iyi alternatifler varmı ?
Her kez yaşayacak diye bir şey yok kankam. Tekrar ediyorum sese duyarlıysa almasın. Coil whine çok ama çok yaygın.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Top Bottom