Acer Nitro 5 Nasıldır?

Uzun bir zaman boyunca kullanacağım bir dizüstü bilgisayar arıyorum. Bu fiyat aralığında mümkünse 7000TL civarlarında güzel bir cihaz var mı? Veya bu iyi mi? Kullnan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.

Ekranın yenileme hızı ile iligili bir bilgi bulamadım, nasıl?
Forumda son 2 haftada 2 kişi şikayet te bulundu. Kendim hiç kullanmadım. Özelliklerine ve incelemelerine bakınca alınabilir.Forum da da oldukça önerilen bir ürün. Ama dediğim gibi son 2 şikayet olayı biraz şüphelendirdi. Çok uzattım. Kısaca alınabilir.

Uzun bir zaman boyunca kullanacağım bir dizüstü bilgisayar arıyorum. Bu fiyat aralığında mümkünse 7000TL civarlarında güzel bir cihaz var mı? Veya bu iyi mi? Kullnan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.

Ekranın yenileme hızı ile iligili bir bilgi bulamadım, nasıl?
Çoğunlukla oyun oynacakmısınız ayrıca ne tarz oyunlar

Kronik sorun yaşayan arkadaşlar var. Ama benim için en büyük eksisi coil whineç Dediğim gibi sese duyarlı bir arkadaşsa almamalı.
Çok büyük bir ses değil ayrıca bu modelde yaşayan yok coğunlukla intelde yaşayan vardı çoğu kişi bu bütçeye bu laptopu öneriyor araştırın isterseniz.

Çoğunlukla oyun oynacakmısınız ayrıca ne tarz oyunlar
Çoğunlukla değil bazen. Genel de Tasarım işi yapılacak diyebilirim. Ama Call Of Duty Blacks Ops, Warfare oynatsa hiç fena olmaz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çok büyük bir ses değil ayrıca bu modelde yaşayan yok coğunlukla intelde yaşayan vardı çoğu kişi bu bütçeye bu laptopu öneriyor araştırın isterseniz.
60 HZ olmazı biraz sıkıntı olur bana.

Çoğunlukla değil bazen. Genel de Tasarım işi yapılacak diyebilirim. Ama Call Of Duty Blacks Ops, Warfare oynatsa hiç fena olmaz.

60 HZ olmazı biraz sıkıntı olur bana.
Lenovo gayet iyidir hocam iş için okul için gayet şık ve işinizi görebilecek bir laptop coil whine gibi bir sorunları yok zaten çoğu kişi forumda bu laptopu öneriyor.

Araştırdım zaten. Çok büyük bir ses olmadığını ben de biliyorum. Ondan dolayı "sese duyarlıysa benim gibi" dedim. Hem de 2 cevabımda. Okuduğuna biraz daha dikkat et.

Lenovo gayet iyidir hocam iş için okul için gayet şık ve işinizi görebilecek bir laptop coil whine gibi bir sorunları yok zaten çoğu kişi forumda bu laptopu öneriyor.
Coil whine sorunu yok mu 🤣🤣

Geri