Acer Nitro 5 vs Asus ROG Strix G16

yufuscuk

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,451

Sizce hangisi daha mantıklı birinde RTX4060 var diğerinde RTX3070Tİ Kafam baya karışık

Sizce hangisi daha mantıklı birinde RTX4060 var diğerinde RTX3070Tİ Kafam baya karışık
Sanırım 3070Tİ daha iyi yanlışım varsa düzeltin

3070ti daha performanslı gibi ama diğer özellikler bakımından rog daha iyi ben rogu tercih ederdim

Sanırım 3070Tİ daha iyi yanlışım varsa düzeltin
İnternette araştırıyorum adam akıllı bilgi yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

3070ti daha performanslı gibi ama diğer özellikler bakımından rog daha iyi ben rogu tercih ederdim
İşlemci olsun tasarım olsun güncellik olsun daha iyi işlemci konusunda kafam karıştı sadece

İnternette araştırıyorum adam akıllı bilgi yok

İşlemci olsun tasarım olsun güncellik olsun daha iyi işlemci konusunda kafam karıştı sadece
13650hx 12700hdan daha performanslı olması lazım gpu ile çok işin yoksa rogu al geç 3070ti saf güçte daha iyi olabilir ama dlss 3.0 teknolojisi ile oyunlarda pek bir dark olmaz gibi

3070 ti daha iyi ama 4060 da dlss 3 var
O yüzden kafam karışıyor

13650hx 12700hdan daha performanslı olması lazım gpu ile çok işin yoksa rogu al geç 3070ti saf güçte daha iyi olabilir ama dlss 3.0 teknolojisi ile oyunlarda pek bir dark olmaz gibi
Oyun oynayacagım edit render fln yaparım kodlama yazılım tarzı işlerle uğraşırım

ben rogu tavsiye ederim hocam raminin ddr5 olması da etkiler işlemcisi daha iyi zaten ekran kartındaki ufak fark diğerlerinde roga doğru kayıyor.
O yüzden kafam karışıyor

Oyun oynayacagım edit render fln yaparım kodlama yazılım tarzı işlerle uğraşırım

Ne kadar fps farkı olur mesela???
%8-10 falan ama dlss 3.0ı da unutmamak lazım ayrıca işlemci de daha güçlü olduğu için bence asus daha mantıklı bir tercih

Acerin ederi 30K, 35K verilmez.
Asus konsunda da STRİX serisinde de 120Wda takılma haricinde sıkıntı yok diyorlar. O yüzden ona göre seçim yapabilirisiniz.

Asus konsunda da STRİX serisinde de 120Wda takılma haricinde sıkıntı yok diyorlar. O yüzden ona göre seçim yapabilirisiniz.
Düz 3070 modeli 30k ona değer mi sizce???

4060 mı iyi yoksa 3070ti mı ikilemdeyim yani birisi güncel birisi de saf performansta daha iyi

Geri