Neler Yeni

🔥İndirim Acıkanlara! Kfc alt limitsiz yeni üyelere özel 100 tl kod 'Merhaba100'

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,254
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker

Eksofed

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Hamza Külünkoğlu
zamanında kurtulus savasında turklerı satıp araplarla ıngılızlerle bırlesıp turklere karsı savastılar hayla desteklıyorsunuz

İngilizler'le birleştiler dediğin bizdeki aşirete eş değer. Bir aşiret isyanları destekledi. Yarım yamalak bilgilerini kendine sakla. Her ne olursa olsun, soykırım reva görülüyor mu yani?

MKeremM

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
Kerem Mungan
zamanında kurtulus savasında turklerı satıp araplarla ıngılızlerle bırlesıp turklere karsı savastılar hayla desteklıyorsunuz
Hocam bak siyasi olarak türkiye ile filistinin yaşadıkları problemler olabilir yıllar önce ama şu anda oradaki savaşta zarar gören küçük çocukların ne suçu var. Atalarının yaptığı suçu onlara mı yükleyeceğiz.

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,254
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker

Yağız_82

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Yağız
vadedilen toprak ve mal için din kardeşlerini satıp+ ingilizler tarafından da kandırılınca araplar:

Gurkanpiro

80+ Platinum
İngilizler'le birleştiler dediğin bizdeki aşirete eş değer. Bir aşiret isyanları destekledi. Yarım yamalak bilgilerini kendine sakla. Her ne olursa olsun, soykırım reva görülüyor mu yani?
isteyen yapsın istemeyen yapmasın ceza gormeden herkes sussun

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,254
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Hocam bak siyasi olarak türkiye ile filistinin yaşadıkları problemler olabilir yıllar önce ama şu anda oradaki savaşta zarar gören küçük çocukların ne suçu var. Atalarının yaptığı suçu onlara mı yükleyeceğiz.
Bunlar anlamaz onu vicdanları yok çünkü nefislerinin kölesi hepsi. Bunlar yunan tohumu olan kısım gerçi onlar bile bunlardan vicdanlı.

Mr.White

80+ Bronze
Usta bir şey diyeceğim. Müslümansınız veya değilsiniz o sizin tercihiniz ancak bu boykot meselesi dini bir boyuttan çıktı artık durum çok ilerledi. Tabi boykot yapıp yapmamak ta sizin kararınız ancak boykot yazan adama da neden bu kadar sert tepki veriyorsunuz onu da anlamadım. İnsanlar bütün boykot markalarını ezberleyemeyebilir adam söylemiş sadece.
Bu raddeye gelene kadar çünkü din sömürülüyor. Ben de müslümanım ama aldığım kola bana - olarak yazacağına inanmıyorum. Ülke olarak çok mu boykot etmek istiyoruz o zaman ithalatı durduracak en basitinden. Kaç yıldır aman o kardeşimiz aman bu ciğerimiz yetti artık o yüzden kimseye tahammülüm kalmadı. Sorsan tüm sosyal medya platformlarını kullanır ama bir kola almaya aciz.

Yağız_82

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Yağız
Y kuşağı ideallere sahip olmayı boomerlık görüyor. Tepkisiz, ruhsuz, dünya görüşü olmayan saman gibi bir nesil. Ortada bir soykırım var. Dindarı, solcusu, sağcısı, Avrupalısı, Amerikalısı herkesin ortak görüşte olduğu ve bu konuda adım attığı bir konu. ama bu gençler özgün düşüncelere sahip olmayacak kadar uyuşuk ve dalgın.
ülkemi milletimi ve ülkemin ideallerini satmamayı tercih ediyorum hocam ben ülkeme bağlı biriyim istediğinizi yapabilirsiniz boykot yapın israil vb ülkelere küfürler savurun ama benim özgürlüğüme karışmayın ya da beni rahatsız etmeyin teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,856
Üyeler
164,738
Son üye
soloqqer
Top Bottom