Neler Yeni

🔥İndirim Acıkanlara! Kfc alt limitsiz yeni üyelere özel 100 tl kod 'Merhaba100'

Mr.White

80+ Bronze
Bende boykotu destekliyorum ama her şeyi boykot edemezsiniz dürüst olun yani İsraili destekleyen her ülkeyi boykot edebilen varsa gelsin ülkenin başına falan geçsin mümkün değil her şeyi boykot etmek. Sadece ilk tercihin olmaz ama gerekirse alırsın kardeşim sen şimdi pc toplayacaksın ne alsan amerikan malı sanki amerika ile İsrail farklı şeyler ikiside aynı hıyar. Boş yapmayın isteyen istediğini alır ve hiç kimse her şeyi boykot edemez

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Tertemiz 🥰🥰🥰
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kavgaya karışmaktan çekinerek yazdım böyle bir şey beklemiyordum heralde denge politikası forumda hoş görülüyor umarım herkesin aklı erer buna da bana laf etmezler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Boykotu tiye alan ergenlere ufak bir yazı yazmak istiyorum:

Filistin'de masumlar ölüyor. Çocuklar ölüyor. Hiç bir çocuğu iradesi dışında bir bayrağın altında doğduğu için suçlayamazsınız, bundan dolayı ölmesini isteyemezsiniz. Yok zamanında Osmanlıya ihanet etmişler, bayraklarında şu anlam varmış. Çocuk ulan bunlar çocuk. Sosyal medyadan gördüğünüz iki üç tane kalpsizin söylediklerine göre hayatınızı şekillendirmeyin.

Madem çok Türkçüsün. Hem Batıya hem Doğuya düşman olacaksın. Çünkü geçmişte Doğu da Batı da Türklere ihanet etti. Fakat sizi salsak, Amerika uyruklu rapçilerin ayağını yalarsınız.
Dürttüğümün üretilmiş toplumu. Sosyal medyaya göre hayatınızı çekip çevirmeye devam edin. Bakalım ne zaman bitecek.
Katılıyorum. Özellikle batı ve sosyal medya kısımlarında çok haklısın

Mr.White

80+ Bronze
Kavgaya karışmaktan çekinerek yazdım böyle bir şey beklemiyordum heralde denge politikası forumda hoş görülüyor umarım herkesin aklı erer buna da bana laf etmezler
Laf edilecek bir şey yok ben şuna kızıyorum.

Arkadaş boykot ürünü kullananlara sallıyor boş boş, üstüne 5 tane daha söyledim diye triggerlanmış.

Kullandığı ürünlerin çoğu zaten boykot, ya bunu bilmiyor yada işine gelmiyor :D

1724258426201.png

1724258489874.png
1724258498823.png

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,154
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Uygunsuz davranış
Laf edilecek bir şey yok ben şuna kızıyorum.

Arkadaş boykot ürünü kullananlara sallıyor boş boş, üstüne 5 tane daha söyledim diye triggerlanmış.

Kullandığı ürünlerin çoğu zaten boykot, ya bunu bilmiyor yada işine gelmiyor :D
Sen bunu düşünebilecek kadar zekaya sahipsin biz değiliz değil mi ileri zekalı seni ciddi anlamda kafası basmayan biri olduğunu tescilledin, süper zeka, bir kendini akıllı zannediyor şimdi senin o basmayan kafana biraz izah edeyim de pek çalıştırmadığın beynin biraz çalışsın. Oradaki ürünlerin fatura tarihleri 2024 değil boykottan önce elimde olan malzemeler yani bunu düşünecek kadar kafan çalışmaması senin adına üzülmemi sağlıyor. Sırf İntel, İsrail'de fabrika açacak diye kafeme İntel ürün almıyorum, hikivision almıyorum ama sen nereden bileceksin tek bildiğin ot gibi yaşamak. Bundan sonra sana aşağılık diyeceğim öylesin çünkü aşağılık seni.

Mr.White

80+ Bronze
Sen bunu düşünebilecek kadar zekaya sahipsin biz değiliz değil mi ileri zekalı seni ciddi anlamda kafası basmayan biri olduğunu tescilledin, süper zeka, bir kendini akıllı zannediyor şimdi senin o basmayan kafana biraz izah edeyim de pek çalıştırmadığın beynin biraz çalışsın. Oradaki ürünlerin fatura tarihleri 2024 değil boykottan önce elimde olan malzemeler yani bunu düşünecek kadar kafan çalışmaması senin adına üzülmemi sağlıyor. Sırf İntel, İsrail'de fabrika açacak diye kafeme İntel ürün almıyorum, hikivision almıyorum ama sen nereden bileceksin tek bildiğin ot gibi yaşamak. Bundan sonra sana aşağılık diyeceğim öylesin çünkü aşağılık seni.
SDFŞSDFJŞOSLDFHİPSDFJŞISDUFHİSJDFIŞLISUDFGŞOSDIFHLSIDFUGHŞSOIDFHLSUYIDGFŞOSDFHLISDUFHŞOSIDHFLSIUDFHŞOSIDFHSFD

Aynen kanka 2024'ten önce alınan ürünler bomba olarak kullanılmıyor zaten.

Şu kafayla nasıl yaşıyorsunuz ben anlamıyorum cidden. Bundan önce zaten hiç boykot edilmedi dime seni köylü.

2024'te boykot oluyorsa sat o zaman? Neden hala elinde tutuyorsun?

Yağız_82

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Yağız
kfcnin kendi sitesinden üye olarak kullanabiliyorsunuz
en düşük fiyatlı menü 170 tl 80 TL'ye yemek mi kaldı yapıştır yanında içeceği patatesi soğan halkası daha ne olsun şöyle bir menü 80 TL'ye geliyor
Alıntıyı görüntüle
sipariş geçtim akşama kadar tok tutar :D
Alıntıyı görüntüle
hocam çok sağolun bu arada uzun yolculuktan geldim şimdi annemle beraber yorgunduk baya yemek hazırlamayla uğraşmamış oldu sipariş verdim

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,154
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Uygunsuz davranış
SDFŞSDFJŞOSLDFHİPSDFJŞISDUFHİSJDFIŞLISUDFGŞOSDIFHLSIDFUGHŞSOIDFHLSUYIDGFŞOSDFHLISDUFHŞOSIDHFLSIUDFHŞOSIDFHSFD
Aynen kanka 2024'ten önce alınan ürünler bomba olarak kullanılmıyor zaten.
Şu kafayla nasıl yaşıyorsunuz ben anlamıyorum cidden. Bundan önce zaten hiç boykot edilmedi dime seni köylü.
Allah senin gibileri lanetlesin şu kurduğu cümlelerin seviyesizliğine bak, insan müsvettesi, senin gibi seviyesiz medeniyet düşmanı yaratıklar bu ülkenin gidişatının sorumlusu, bu kafadaki görgüsüz, liyakatsiz aşağılıklar yüzünden güzel memleket felakete doğru gidiyor ama yapacak bir şey yok senin gibi şeytan tohumu çok.

Mr.White

80+ Bronze
Allah senin gibileri lanetlesin şu kurduğu cümlelerin seviyesizliğine bak, insan müsvettesi, senin gibi seviyesiz medeniyet düşmanı yaratıklar bu ülkenin gidişatının sorumlusu, bu kafadaki görgüsüz, liyakatsiz aşağılıklar yüzünden güzel memleket felakete doğru gidiyor ama yapacak bir şey yok senin gibi şeytan tohumu çok.
Aynen kardeşim işinize geleni savunun işinize gelmeyince şeytan biz oluyoruz he, yok öyle. Gidip boykot ürünleri al ben 2024'ten önce aldım yemezler. Sen onu git işine geleni kabul eden hacı hocalara anlat belki yerler. :D

Handle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Atakan AKTAŞ
dostum neyi anlatmaya çalışıyorsun hala ? anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az azıcık beyni olan ayeti okur aşağı yatar sonra istediğini zı*kımlansın hesabını verir zalime destek olamanın. ülke kötüye gidiyor falan bu karamsarlık nerden geliyor üç beştane amip yüzünden ülkenin geri gittiğini sanıyorsan sanma. Efendimizin de dediği gibi "La tahzen! İnnallehe meane" Üzülme şüphesiz Allah bizimledir. Bu millet düştüğü yerden kalkıyor böylelerinin zararıda kendine dokunur kimseye bişey yapmaz kedini helak eder.

Ensar

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,145
İsim
Ensar

Mr.White

80+ Bronze
dostum neyi anlatmaya çalışıyorsun hala ? anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az azıcık beyni olan ayeti okur aşağı yatar sonra istediğini zı*kımlansın hesabını verir zalime destek olamanın. ülke kötüye gidiyor falan bu karamsarlık nerden geliyor üç beştane amip yüzünden ülkenin geri gittiğini sanıyorsan sanma. Efendimizin de dediği gibi "La tahzen! İnnallehe meane" Üzülme şüphesiz Allah bizimledir. Bu millet düştüğü yerden kalkıyor böylelerinin zararıda kendine dokunur kimseye bişey yapmaz kedini helak eder.
Tüm forum kfc yedi diye amip mi oldu OSIUGDFLUISYGFLISUDGF aşşırı gülünçüsünüz. Hocam peki bir şey sorucam 2024'ten önce yediğim burgerler günah mı? Arkadaş 2024'ten önce iphone kullnıyormuş o yüzden soruyorum.

Bir şey daha buldum bunu da size sormam lazım çünkü siz belirliyorsunuz sanırım

1724264461935.png

1724264437163.png

Ek olarak bi ara çakma Apple Watch kullanmaya yeltenmişsiniz. Bu da merdiven altı + 2024'ten önce olduğu için kullanımı caiz mi?

1724264537772.png

Bu sorularımın cevabını siz değerli hocamızdan aldıktan sonra rahat rahat uyuyabilirim. Amipmiş :D

oliveforge99

80+ Silver
Söyleyip de ürünü alabilen var mı? 2 saati geçti gelen giden yok. Daha atanıyor gözüküyor. Ulaşmak da mümkün değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,204
Üyeler
161,252
Son üye
amelik22
Top Bottom