Neler Yeni

Açıktan üniversite okumak sıkıntı yaratır mı?

runepat

80+
Ben üniversiteyi açıktan okumayı düşünüyorum da açıktan okumak alaya alınmama sebep olur mu? Açıktan okuyanları alaya alanlar vardır diye soruyorum çünkü. Örgün okuyanları biraz daha böyle efendi olarak görüyorlar. Bir de iş bulma şansım var mı benim?

Ben üniversiteyi açıktan okumayı düşünüyorum da açıktan okumak alaya alınmama sebep olur mu? Açıktan okuyanları alaya alanlar vardır diye soruyorum çünkü. Örgün okuyanları biraz daha böyle efendi olarak görüyorlar. Bir de iş bulma şansım var mı benim?
bu biraz çelişkili bir konu eğer ki öğretmen veya kamu memuru olacaksanız hiçbir sıkıntı yaratmaz ama özel sektörde sıkıntı çıkarabilir ne okuyacaksınız

Leilike JR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
317
İsim
Ahmet
Rez konuyu takibe alıyorum ben de okumak istedim ailem yanaşmadı diye yapmadım

runepat

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bu biraz çelişkili bir konu eğer ki öğretmen veya kamu memuru olacaksanız hiçbir sıkıntı yaratmaz ama özel sektörde sıkıntı çıkarabilir ne okuyacaksınız
Halkla ilişkiler ve tanıtım bölümünü okumayı düşünüyorum daha çok.

Era.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Serkan Barındık
Hayır hiçbir şekilde olmaz. Üniversite diplomanda bile açıktan okuduğun yazmıyor. Açık öğretim zaten Eskişehir'de ki Anadolu Üniversitesine bağlı. Direkt olarak o okulun mezunu olarak o üniversitenin diplomasını alıyorsun. Ben hem normal üniversite bitirdim hem de örgün okurken bir yanda da dışardan halkla ilişkiler bitirdim.

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
538
İsim
Tekin Ayber
Halkla ilişkiler ve tanıtım bölümünü okumayı düşünüyorum daha çok.
Alay edenleri b oşver ama o bölüm mezunu binlerce rakibin varken seni dikkate bile almazlar. Fark yaratmak için okumalısın, boş yere sadece diploma için okursan hiç bir işe yarayamayabilir... Memur isen diplomanın ek gelir etkisi var başka da bi şey getirmez sana...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,081,464
Üyeler
171,920
Son üye
Redjjohnn