ACİL anakart tavsiyesi

Aozilhan

80+
Reaksiyon skoru
7
ryzen 7 7800x3d ve 9070xt sistem için anakart alacağım wifi ve bluetooth olması iyi olur pci 4 ve 5 arasında ssd hızı hariç fark olur mu hangisini tavsiye edersiniz fp anakart olarak

Çok fazla seçenek var. Neye ihtiyacın olduğunu da söyler misin? Mesela Wi-Fi ve Bluetooth gibi. Örneğin Type-C girişi lazım, Usb4 lazım PCIe5 lazım gibi bir sürü seçenek mevcut. Ben de yaklaşık 1 aydır anakart araştırıyorum 7800x3d için. Biraz da sizin isteklerinize bağlı. Overclock yapacak mısınız gibi de ek sorular var.

bunu ben de gördüm hocam taksitli sitelerden alacağım peşin almak istemiyorum başka tavsiyeniz nedir
Wi-fi vs olsun F/P olsun diyorsanız bunu alın. Bu fiyata daha böyle anakart bulamazsınız.
WI-FI şart değilse B650M-R alın geçin. 7800X3D için yeterli.

Çok fazla seçenek var. Neye ihtiyacın olduğunu da söyler misin? Mesela Wi-Fi ve Bluetooth gibi. Örneğin Type-C girişi lazım, Usb4 lazım PCIe5 lazım gibi bir sürü seçenek mevcut. Ben de yaklaşık 1 aydır anakart araştırıyorum 7800x3d için. Biraz da sizin isteklerinize bağlı. Overclock yapacak mısınız gibi de ek sorular var.
7800x3d de overclock olmuyor hocam zaten wifi bluetooth kesin lazım ama ekstra bir parça ile de çözülebilir mi bunda kararsız kaldım ve dediğim sistemde kullanacağım pci 5 ve 4 arasında performans farkı olur mu m2 ssd yi kioxia 2 tb pci 4 aldım zaten

Bende o işlemci özelinde anakart bakıyorum. Sanırım bu anakartta karar kılacağım. Tabi bütçede önemli.
MSI MAG X670E
o fiayata gerek yok hocam o işlemci de bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Wi-fi vs olsun F/P olsun diyorsanız bunu alın. Bu fiyata daha böyle anakart bulamazsınız.
bunun b650 v15 modelini söyledim stok bittiği için yollayamadılar sonra r7 7800x3d İncehesap gaming gecesinden aldım peşin öyle olunca anakartı taksitli almam gerekiyor hocam

+ wifi ve bluetooth için ekstra cihazlar nasıl hocam fiyatları ve sağladığı değerler

attıklarınızdan gigabyte iyi hocam ona da o kadar vermeye değer mi bilemedim işte

o fiayata gerek yok hocam o işlemci de bence

bunun b650 v15 modelini söyledim stok bittiği için yollayamadılar sonra r7 7800x3d İncehesap gaming gecesinden aldım peşin öyle olunca anakartı taksitli almam gerekiyor hocam

+ wifi ve bluetooth için ekstra cihazlar nasıl hocam fiyatları ve sağladığı değerler

attıklarınızdan gigabyte iyi hocam ona da o kadar vermeye değer mi bilemedim işte
wifi ve bluetooth arıyorsan bu fiyatların altına bir şey yok zaten wifi bluetooth istemiyorsan B650M-R al geç

Geri