Merhaba arkadaşlar eokulda ingilizce dersinde 2.sözlüye hiçbirşey girilmedi ne 0 yazıyor ne g yazıyorrr nede k yazıyor ve artık not girilmiyor diye biliyorum bir şey olurmu sınıfta kalırmıyım veya karne verilirmi verilmezmi
Kaçıncı sınıfsın? Hoca belki geç girmiş olabilir merak etme. En fazla belge alamazsın o kadar.Merhaba arkadaşlar eokulda ingilizce dersinde 2.sözlüye hiçbirşey girilmedi ne 0 yazıyor ne g yazıyorrr nede k yazıyor ve artık not girilmiyor diye biliyorum bir şey olurmu sınıfta kalırmıyım veya karne verilirmi verilmezmi
11.sınıfım şuanda orası boş belge alamassın derken takdir teşekkürr felanmıKaçıncı sınıfsın? Hoca belki geç girmiş olabilir merak etme. En fazla belge alamazsın o kadar.
sanırım öyle sorduklarıma girmişsadece sana mı girmemiş hoca
inş öyledirOrtalama alınmaz sadece. 3 not girdiyse 3 not üzerinden alır ortalamanı 4 değil benim bildiğim.
Evet ama performansın yüksekse sorun olmaz. Ben lise zamanlarımda 1 sınava girememiştim okulda bitmişti ama sadece düz belge alarak kurtulmuştum.11.sınıfım şuanda orası boş belge alamassın derken takdir teşekkürr felanmı
Mesaj otomatik birleştirildi:
sanırım öyle sorduklarıma girmiş
ben de hiçbrişey yok yani notda yok g veya k de yokEvet ama performansın yüksekse sorun olmaz. Ben lise zamanlarımda 1 sınava girememiştim okulda bitmişti ama sadece düz belge alarak kurtulmuştum.
amacın belge değilse ana ortalaman 50nin üzerindeyse dert etme sorumlu kalabilceğin zaten bi ders var edebiyatMerhaba arkadaşlar eokulda ingilizce dersinde 2.sözlüye hiçbirşey girilmedi ne 0 yazıyor ne g yazıyorrr nede k yazıyor ve artık not girilmiyor diye biliyorum bir şey olurmu sınıfta kalırmıyım veya karne verilirmi verilmezmi
2 dönemin ortalama 50 nin üstünde edebiyattan geçtimamacın belge değilse ana ortalaman 50nin üzerindeyse dert etme sorumlu kalabilceğin zaten bi ders var edebiyat
ozaman dert etme eğer hala değişmediyse sorumlu kalabilceğin ders edebiyat ondan kalırsan seneye sınavını verirsin ama 50 altında olursa genel ortalaman ve edebiyatdan kalırsan sınıf tekrarı2 dönemin ortalama 50 nin üstünde edebiyattan geçtim
öğretmene soyledin mi durumu?sanırım öyle sorduklarıma girmiş