ACIL KASA YARDIM!!??

kasa psu vs omurluk ama sistemde genel olarak guzel ama ekran kartini dusuk secmenizin sebebi islemciyi mi yuksek tutmak istemeniz ?
donanim arsivinin bugun paylasacagi hazir sistemlere bir bakip upgrade yapabilirsiniz diye dusunuyorum. Sistemi oyun icin topluyorsaniz tamamen farkli sekilde yonlenmeniz lazim bence ama oyun icin degilse okayish

kasa psu vs omurluk ama sistemde genel olarak guzel ama ekran kartini dusuk secmenizin sebebi islemciyi mi yuksek tutmak istemeniz ?
donanim arsivinin bugun paylasacagi hazir sistemlere bir bakip upgrade yapabilirsiniz diye dusunuyorum. Sistemi oyun icin topluyorsaniz tamamen farkli sekilde yonlenmeniz lazim bence ama oyun icin degilse okayish
ekran kartini yukseltecegim icin simdilik bunu sectim ileride tabi ki degistirecegim bahsettigim gibi butcemi cok zorluyor simdilik bu isimi gorur daha sonra daha iyi bi ekran kartiyla degistirecegim oyun icin topluyorum sistemi tek merak ettigim bilesenler upgrade yapacagim cunku daha sonradan ekran karti olsun islemci olsun insanlar bana bu ekran kartini al daha iyi diyo ben de biliyorum kardesim o ekran karti daha iyi butcem yetmiyor tek ogrenmek istedigim donanimsal olarak nasil umarim anlatabilmişimdir.

hocam iyi ama fiyat hosuma gitmedi bu fiyata daha iyi sistemler vardir illaki hazir almak istememenizdeki sebebi anlayamadim

bugun gece donanim arsivinin instagramda paylasicagi hazir sistemlere bir bakin derim stok hizli biter hosunuza giden bir sey varsa elinizi cabuk tutun pesin fiyatina 10 taksitli hazir sistemler yayinlayacagini duyurmustu instagramda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,469
Üyeler
185,736
Son üye
realerw
Geri