Acil kulaklık önerisi

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

İts'V

80+
Reaksiyon skoru
11
Uygun Olmayan Konu Başlığı
Bütçe
1400
İyi geceler,
Herkese selam,
1300–1400 TL bütçem var ve iyi bir oyun kulaklığı arıyorum. Hem oyunlarda net ses, hem de konforlu kullanım önemli. Mikrofon kalitesi de tercihim.

Bu fiyat aralığında en iyi seçenekler hangileri sizce? Tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

Teşekkürler

hocam yorumlara baktım bi hepsiburada'dan yorumlar pek iç açıcı gelmedi link varmı ?
O fiyat bandına alabileceğin en iyi kulaklıklardan biri, ses kalitesi güzel, özellikle basları. Mikrofonu yukarı kaldırınca otomatik susturuyor, özellik olarak da güzel kulaklık.

h2002p de bakabilirsiniz yada bütçe varsa razer v2 x

v2x fiyatını hiç haketmiyor 3k civarına yaklaşmış sana tavsiyem az para biriktir 3k'ya mchose v9 pro al kullanıyorum gayet güzel kulaklık gecikme 0 denebilecek kadar az yani hissedemiyorum ama hissetmeye çok gayret gösterdiğimde 2-3 dk hisseder gibi oluyorum ama belkide klavyenin gecikmesidir yani

v2x fiyatını hiç haketmiyor 3k civarına yaklaşmış sana tavsiyem az para biriktir 3k'ya mchose v9 pro al kullanıyorum gayet güzel kulaklık gecikme 0 denebilecek kadar az yani hissedemiyorum ama hissetmeye çok gayret gösterdiğimde 2-3 dk hisseder gibi oluyorum ama belkide klavyenin gecikmesidir yani
hocam maglesef cok ihtiyaçlarım var o butceye cıkmama tessekur ederım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

h2002p de bakabilirsiniz yada bütçe varsa razer v2 x
benımde aklımda h2002p var iyi mi? sizce ?

Ya nasıl v2x 3k herkes 3k diyor 1800tl lan kupınsuz hemde kuponla dahadda uyguna gelir

kötü değil zamanında bende h3 alıcak gibi oldum aşırı kaliteli olmadığını görünce vaz geçtim incelemelerini zile derim

kötü değil zamanında bende h3 alıcak gibi oldum aşırı kaliteli olmadığını görünce vaz geçtim incelemelerini zile derim
1600 tl ye aşırı bir kalite ebklentim yok doğrusu bir bakacağım teşşekürler

1600 tl ye aşırı bir kalite ebklentim yok doğrusu bir bakacağım teşşekürler
yok yani kendi fiyatındaki muadlilelrine göre en çok beni vazgeçiren şey kulakları tam sıkmayışıydı bundan vazgeçmiştim

IEM kullanır mısın kanka

yok yani kendi fiyatındaki muadlilelrine göre en çok beni vazgeçiren şey kulakları tam sıkmayışıydı bundan vazgeçmiştim

çok terletiyor kulakları deli gibi terletiyor ya ses kaliteside tatmin edici değil boğuk bir ses var ama alışıyorsun kulaklık değişince canlanmıştım

Son düzenleme:
Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,938
Üyeler
183,921
Son üye
Mehmet Akif Ünal