Bütçenize uygun, düzgün bir tek bu var. Ancak @tümen 'in attığını almanızı öneririm. Eğer daha yükseğe çıkarsanız, kesinlikle bunu öneririm.Modemim bozuldu arkadaşlar yarın alıcamda acil 650 TL'ye kadar menzili güçlü modem önerisi max 26megabit alıyorum zaten ona göre öneri yapar mısınız (menzili ve kablolu internetinde sıkıntı olmasın yeter)
Hocam 650 diyorum 800 tllik atıyorsunuz 150 tl verirseniz alabilirim bunu.![]()
Tenda V12 4 Port 1200 Mbps 5GHz VDSL2 Modem Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Tenda V12 4 Port 1200 Mbps 5GHz VDSL2 Modem fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Tenda V12 4 Port 1200 Mbps 5GHz VDSL2 Modem özelliklerini incele, 1.392,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu allahın belasını kullanıyorum zatn parçalamak için bekliyorum kanka bunu![]()
TP-Link TD-W9970 V3 4 Port 300 Mbps VDSL2 Modem Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz TP-Link TD-W9970 V3 4 Port 300 Mbps VDSL2 Modem fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! TP-Link TD-W9970 V3 4 Port 300 Mbps VDSL2 Modem özelliklerini incele, 599,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
https://www.akakce.com/modem/en-ucuz-asus-dsl-n16-300-mbps-vdsl2-fiyati,5882395.html bunu alıp bide xiaomi wifi pro alsam menzil için nasıl olur ?
Site güvenilir mi? kanka![]()
Keenetic Omni Kablosuz ADSL Modem Gelbura.com Dan Alınır.
Keenetic Omni VDSL2/ADSL2 Kablosuz Modem Gelbura.com Dan Alınır.www.gelbura.com
Hocam bu modemden şikayetiniz neydi? Ortalama düzeyde bir modem olduğundan bu bütçede anca aynı özelliklerde bir modem bulabilirsiniz. İş yerimde de tp link Td w9970 v4 kullanılıyor. Önceden attığım v3 ü lojmanda bir kaç sene kullanmıştım sorun yoktu.Bu allahın belasını kullanıyorum zatn parçalamak için bekliyorum kanka bunu![]()
Xiaomi range extenderı kullanıyorum. Ürün güzel tek sıkıntısı tekrarlayıcı olarak kullanırken menzil genişletmeye dair bir belirtisi yok denecek kadar az. Yani asıl modemdeki wifi adı X diyelim, Xiaomi bunu birebir kopyalayarak menzil genişletmesi gerekiyor bu sayede modemdeki wifi ağını değiştirmek zorunda kalmadan aynı ağ ile evin içinde kesintisiz internet kullanabilmenize yarıyor. Bu özellik 5 para etmez ancak yeni bir wifi adı verip evde köşe değiştirdiğinizde menzili bayağı genişletiyor.https://www.akakce.com/modem/en-ucuz-asus-dsl-n16-300-mbps-vdsl2-fiyati,5882395.html bunu alıp bide xiaomi wifi pro alsam menzil için nasıl olur ?
Bizim ev baya büyük kanka modem alt katta evin atıyorum arka kısmında benim odamda üst katta evin ön kısmında menzili yetersiz. Bugün modem alacağım öyle deneyeceğim olmazsa yine dediğiniz gibi xiaomi wifi alcam.Hocam bu modemden şikayetiniz neydi? Ortalama düzeyde bir modem olduğundan bu bütçede anca aynı özelliklerde bir modem bulabilirsiniz. İş yerimde de tp link Td w9970 v4 kullanılıyor. Önceden attığım v3 ü lojmanda bir kaç sene kullanmıştım sorun yoktu.
![]()
TP-Link Td-W9970 300 Mbps N Kablosuz 4 Port 2X5Dbi 1Xusb Wps Ewan Fiber Destekli Vdsl2/Adsl2+ Modem Router Fiyatı ve Özellikleri
TP Link Td W9970 300 Mbps N Kablosuz 4 Port 2X5Dbi 1Xusb Wps Ewan Fiber Destekli Vdsl2 Adsl2+ Modem Router fiyatı, modelleri ve teknik özellikleri Teknosa'da. TP Link Td W9970 300 Mbps N Kablosuz 4 Port 2X5Dbi 1Xusb Wps Ewan Fiber Destekli Vdsl2 Adsl2+ Modem Router en uygun fiyatlarla...www.teknosa.com
Xiaomi range extenderı kullanıyorum. Ürün güzel tek sıkıntısı tekrarlayıcı olarak kullanırken menzil genişletmeye dair bir belirtisi yok. Asıl modemdeki wifi adı X diyelim, Xiaomi bunu birebir kopyalayarak menzil genişletmesi gerekiyor bu sayede modemdeki wifi ağını değiştirmek zorunda kalmadan aynı ağ ile evin içinde kesintisiz internet kullanabilmenize yarıyor. Bu özellik 5 para etmez ancak yeni bir wifi adı verip evde köşe değiştirdiğinizde menzili bayağı genişletiyor.
Hadi hayırlı olsun bakalım. Yeni modem alınca sonuç pek değişmeyecek haberiniz olsun.Bizim ev baya büyük kanka modem alt katta evin atıyorum arka kısmında benim odamda üst katta evin ön kısmında menzili yetersiz. Bugün modem alacağım öyle deneyeceğim olmazsa yine dediğiniz gibi xiaomi wifi alcam.