Yardım Acil PSU Anakarta Bağlamaya Yardım

Hayır olmaz. 2x12v 2xground var pinlerde yapısı aynı. Sadace takacağın işlemci çekeceği wattdan güçlüyse sistem kapanır. Ama işlemcinin watt değeri düşük sorun olmaz tak çalıştır.
Teşekkürler ayrıca görsel kısmında PSU'dan çıkan bir kablo daha eklemiştim onun bir önemi var mı varsa nereye takılıyor sistemi hala çalıştıramadım 🥲 görüntü geliyor ancak komple siyah bios Windows ekranı gelmiyor sorunun kaynağını bir türlü bulamadım

Teşekkürler ayrıca görsel kısmında PSU'dan çıkan bir kablo daha eklemiştim onun bir önemi var mı varsa nereye takılıyor sistemi hala çalıştıramadım 🥲 görüntü geliyor ancak komple siyah bios Windows ekranı gelmiyor sorunun kaynağını bir türlü bulamadım
O kabloyu anakartınızda takacağınız yer yok zaten. Siz güç kablosu olarak 24pin ve CPU güç girişini takacaksınız. Sonra I/O girişlerini bağlacaksınız. PWR, RST, USB gibi bağlantıları yapacaksınız. Başka bir şey takmanıza gerek yok. BIOS pilini söküp bekleyin biraz. Sonra tek kanal ram takıp öyle deneyin.

aldığın işlemcinin i3 12100f dahili grafiği yok biliyorsunuz değil mi?
harici ekran kartı ile görüntü yapmaya başlar.

aldığın işlemcinin i3 12100f dahili grafiği yok biliyorsunuz değil mi?
harici ekran kartı ile görüntü yapmaya başlar.
Bilgim var 1050ti takılı hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O kabloyu anakartınızda takacağınız yer yok zaten. Siz güç kablosu olarak 24pin ve CPU güç girişini takacaksınız. Sonra I/O girişlerini bağlacaksınız. PWR, RST, USB gibi bağlantıları yapacaksınız. Başka bir şey takmanıza gerek yok. BIOS pilini söküp bekleyin biraz. Sonra tek kanal ram takıp öyle deneyin.
Beklettim tek kanal ram takılı bir süre tepki yok sonrasında siyah görüntü geliyor yani sonuç aynı oldu anlayamadım bir türlü

değişime gerek yok o şekildede çalışır sistem sadece tavsiyem anakarttan turbo boost kapatman olur daha stabil çalışır sistem PSU düşük olduğu için.
Boost ile işim olmaz kapatırım kapatmasına da sistem birleştirdim görüntü veriyor ama siyah satıcıya ulaştım PSU kaynaklı olabilir diyor PSU eski bir fsp marka 400w önceki sistemde kullanıyordum çalışıyor yani ama durum böyle bir süre de açık bıraktım bir görüntü gidip gelmeye başladı video çekerek ancak SS alabildim

Ekler

• 1000030982.webp
    1000030982.webp
    21.4 KB · Hit: 6
Geri