Neler Yeni

Acil Sistem Tavsiye ⚠️

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Mehmetcan
Sa Bu hafta sistem almayı düşünüyorum Acil Öneriniz Var mı❓

Aslında ekim'in sonlarından beridir alacaktım ama hep bir aksilik çıktı bu sefer Yine bir aksilik çıkmaz ise alcam

Bütçem: 40K-50K (Sadece sistem/PC)

Toplama - Hazır sistem, Fark etmez

Basent

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Barkın

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Mehmetcan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Anakartı ASUS Prime B650M-R yapabilirsiniz.
Ramleri klevv cras 6400mhz cl 32 ile değiştirebilirsiniz.
SSD kingston nv3 1 tb yapabilirsiniz
Psu 600w yetersiz kalabilir 750w yükseltebilirsiniz.
Yanlış anlamayın ama bu sistemlere bu paraları verirsem kendimi Eezar tarafından Roma Mızrağı yemiş gibi hissederim

Yani attığınız sistemleri çok daha iyisi Hatta gamingen.tr'den attığınız linkteki kasanın ramler hariç Dediğiniz özellestirilmeler yapılıp satılan halı 32K'di daha 1 aya önce indirimli fiyat değil'di bu arada PC hocası indirimli fiyat ile beraber 29K'dı her neyse

Kısaca Dolar 1TL bile artmadı Veya Ekonomik Yeni bir sorun vs. Olusmadı yada gümrük vergisi değişmedi ama +8K zam geldi öylemi ???
Kb ama Roma Mızrağı Sistemi bunlar

Basent

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Barkın
Yanlış anlamayın ama bu sistemlere bu paraları verirsem kendimi Eezar tarafından Roma Mızrağı yemiş gibi hissederim

Yani attığınız sistemleri çok daha iyisi Hatta gamingen.tr'den attığınız linkteki kasanın ramler hariç Dediğiniz özellestirilmeler yapılıp satılan halı 32K'di daha 1 aya önce indirimli fiyat değil'di bu arada PC hocası indirimli fiyat ile beraber 29K'dı her neyse

Kısaca Dolar 1TL bile artmadı Veya Ekonomik Yeni bir sorun vs. Olusmadı yada gümrük vergisi değişmedi ama +8K zam geldi öylemi ???
Önceki fiyatı bilmiyorum hocam. 40-50K arası sistem önerisi istediniz bunu buldum attım bende. Sürekli sistem takibi fiyatları kontrol etmiyorum hocam. Bulduğum buydu yardımım dokunur belki diye attım. Daha uygun fiyata sistem bulursanız onu alın hocam.

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Mehmetcan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Önceki fiyatı bilmiyorum hocam. 40-50K arası sistem önerisi istediniz bunu buldum attım bende. Sürekli sistem takibi fiyatları kontrol etmiyorum hocam. Bulduğum buydu yardımım dokunur belki diye attım. Daha uygun fiyata sistem bulursanız onu alın hocam.
Yanlış anladınız galiba hocam Kaba Bir şekilde cevap vermedim sadece önceii fiyatla kıyaslayınca Enayi yemi olduğunu belirtim

Zaten fiyatları takip etmemiş olabileceğinizi düşündüğüm için önceki sistemi ve fiyatını vs. Belirtim

İsimbulamajim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,562
İsim
Ehm
Discord
isimbulamajim
Asgari ücret zamı fiyatların artmasına sebep olur. Kendini bir fabrikanın müdürü olarak düşün. 5 tane çalışanın var. Asgari ücreti 2.000 TL olarak varsayalım. İşçilere maaş verebilmek için 10.000 TL bütçe ayırdın ama asgari ücrete zam geldi ve 2.500 TL oldu. Bu durumda ya 1 çalışanını işten atman gerekiyor yada bütçeyi arttırabilmek için ürünlerine zam yapman gerekiyor.

Basent

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Barkın
Yanlış anladınız galiba hocam Kaba Bir şekilde cevap vermedim sadece önceii fiyatla kıyaslayınca Enayi yemi olduğunu belirtim

Zaten fiyatları takip etmemiş olabileceğinizi düşündüğüm için önceki sistemi ve fiyatını vs. Belirtim
Doğrudur hocam. Önceki fiyat ile şu an satılan fiyata göre almak mantıksız olur zaten.

Söyle bişey var bazı özelleştirmelerle 50kya denk geliyor, soğutucusu hakkında bilgim yok ve belki 7800xt yerine nvidia tercih etmek istersiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sa Bu hafta sistem almayı düşünüyorum Acil Öneriniz Var mı❓

Aslında ekim'in sonlarından beridir alacaktım ama hep bir aksilik çıktı bu sefer Yine bir aksilik çıkmaz ise alcam

Bütçem: 40K-50K (Sadece sistem/PC)

Toplama - Hazır sistem, Fark etmez
İsterseniz s1nerjide 45-50k civarı 4070 super sistem satılıyor, göz atabilirsiniz.

Söyle bişey var bazı özelleştirmelerle 50kya denk geliyor, soğutucusu hakkında bilgim yok ve belki 7800xt yerine nvidia tercih etmek istersiniz.

İsterseniz s1nerjide 45-50k civarı 4070 super sistem satılıyor, göz atabilirsiniz.
Bütçe çıkıyorsa anakart veya ram özeleştirmesi ile güzel olabilir.

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Mehmetcan
Asgari ücret zamı fiyatların artmasına sebep olur. Kendini bir fabrikanın müdürü olarak düşün. 5 tane çalışanın var. Asgari ücreti 2.000 TL olarak varsayalım. İşçilere maaş verebilmek için 10.000 TL bütçe ayırdın ama asgari ücrete zam geldi ve 2.500 TL oldu. Bu durumda ya 1 çalışanını işten atman gerekiyor yada bütçeyi arttırabilmek için ürünlerine zam yapman gerekiyor.
Kb hocam asgari ücreti yazmayı unutmuşum

Ama yinede +8-9K'lık bir zam değil yani adamlar tüm asgari ücreti tek ürüne mi yüklediler ** , yani bir çok ürün satıyolar 32 ise 33 bilemedin Max 34K yaparsın

Ayrıca Bu siteler Vatan Gibi çok Büyük firmalar değil topladanız 3-5 mağazaları var Max ve Mağazaya gidip alanda nerdeyse yok yani Ama vatan gibi Yerler tıka basa dolu onlar bile Bu firmalar kadar zam yapmadı

Ayrıca 11.11 indirimlerinde Koskoca Vatan 25K'ya 7500F/4060Tİ 16GB❗gibi çok ama çok iyi sistem yaparken Hiç bir firma indirim yapmadı mesela hadi 11.11 geç kara cumada'da hiç bı şey yapmadılar hazır sistemler adına

Emirovski

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Emirhan

https://www.si nerji.gen.tr/patriot-32gb-2x16-viper-venom-expo-6000mhz-cl30-ddr5-ram-pvv516g60c30x2-p-54200?utm_campaign=akakce&v=1.57.3

tam 50k yapıyor bunlar

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Mehmetcan

https://www.si nerji.gen.tr/patriot-32gb-2x16-viper-venom-expo-6000mhz-cl30-ddr5-ram-pvv516g60c30x2-p-54200?utm_campaign=akakce&v=1.57.3

tam 50k yapıyor bunlar
Hocam Kendim anlıyorum PC işinden zaten indirimli sistem vs. Varsa Diye sorayım dedim

Yani Kendim bakındım hesapladım 55K'ya lenovo R27QE monitör dahil 7500F/RTX 5070 ve geri kalan özellikler Aynı sayılacak şekilde mesela Ram aynı yada anakart Asus B650M-R vs.
Toplam 55K'ya geliyor

Sizin attığınız sizcede pahalı değil mi yani hem monitör dahil Hem 5070 55K iken 4070 süper monitörsüz 50K fazla degilmi sizcede ??

RTX 5070'i 31K varsaydım ilk çıktıgında olmasada o fiyata düşecek

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom