Neler Yeni

Yardım ACİL Tüm disk silindi

Shadout

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Ali Tarık
Format sırasında yanlışlıkla tüm diski sildim C ve D aynı diskti tekrar bölüp windowsu kurdum. D deki dosyaları kurtama şansım var mı ?

Shadout

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Ali Tarık
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

ARDELENO

80+ Bronze
şu an windows kurdum bazı programları denedim ama bulamadı. Tavsiye edebileceğin bir program var mıdır
hocam tek diski mi bölmüştün ikiye yoksa iki ayrı diskin mi vardı. eğer tek diski birleştirdiysen dosyaların üstüne windowsu da yazmış olabilir.

Shadout

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Ali Tarık
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam tek diski mi bölmüştün ikiye yoksa iki ayrı diskin mi vardı. eğer tek diski birleştirdiysen dosyaların üstüne windowsu da yazmış olabilir.
usta tek tb m2 var onu c ve d olarak ayırmıştım. 11 kurarken ekran değişmiş bölümü silerken karıştı yanlışlıkla D yi sildim tamamen. Sonra tüm diski silip tekrar bölümleri c d diye ayırıp windows kurdum.

Nezha

80+ Bronze
Giden geri gelmiyor. Benim de başıma gelmişti 4-5 farklı program denedim hepsi para tuzağı. Sadece dosya isimlerini gösterebiliyorlar içeriğini bile göremedim. Sürekli premiuma geç diyor daha detaylı gösterecez diyor. Dosyanın previewini göstermiyor bile programlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Siber şubenin kullandığı program bile silinen dosyayı hasarsız geri getiremiyor.

Shadout

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Ali Tarık
Bir şansım daha var D yi 2 ay önce taşınabilir hdd ye yedekleyip sonra içinden silmiştim. Hdd den tarama yapsam çıkar mı dosyalar
Giden geri gelmiyor. Benim de başıma gelmişti 4-5 farklı program denedim hepsi para tuzağı. Sadece dosya isimlerini gösterebiliyorlar içeriğini bile göremedim. Sürekli premiuma geç diyor daha detaylı gösterecez diyor. Dosyanın previewini göstermiyor bile programlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Siber şubenin kullandığı program bile silinen dosyayı hasarsız geri getiremiyor.

Shadout

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Ali Tarık
Top Bottom