hocam tek diski mi bölmüştün ikiye yoksa iki ayrı diskin mi vardı. eğer tek diski birleştirdiysen dosyaların üstüne windowsu da yazmış olabilir.şu an windows kurdum bazı programları denedim ama bulamadı. Tavsiye edebileceğin bir program var mıdır
EaseUS Dataşu an windows kurdum bazı programları denedim ama bulamadı. Tavsiye edebileceğin bir program var mıdır
usta tek tb m2 var onu c ve d olarak ayırmıştım. 11 kurarken ekran değişmiş bölümü silerken karıştı yanlışlıkla D yi sildim tamamen. Sonra tüm diski silip tekrar bölümleri c d diye ayırıp windows kurdum.hocam tek diski mi bölmüştün ikiye yoksa iki ayrı diskin mi vardı. eğer tek diski birleştirdiysen dosyaların üstüne windowsu da yazmış olabilir.
Giden geri gelmiyor. Benim de başıma gelmişti 4-5 farklı program denedim hepsi para tuzağı. Sadece dosya isimlerini gösterebiliyorlar içeriğini bile göremedim. Sürekli premiuma geç diyor daha detaylı gösterecez diyor. Dosyanın previewini göstermiyor bile programlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Siber şubenin kullandığı program bile silinen dosyayı hasarsız geri getiremiyor.