mrakdirarslan
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
2 adet derken?2 ADAT EKRAN BULDUM 4 K BÜTÇEM VAR BUNLARI MI ALMALIYIM YOKSA DAHA İYİSİ VAR MI
Asus Prime B550M-K AMD B550 4800 MHz (OC) DDR4 Soket AM4 mATX Anakart
GameBooster 23.8" GB-2420FF PLUS 1ms 180hz HDMI,DisplayPort G-Sync Gaming Monitör
2 tane yazıyor MONİTÖR isimleri2 adet derken?
siz monitör tavsiyesi mi istiyosunuz monitör mü bence monitör ama neden anakart belirttiniz ayrıca belirttiğiniz monitör bu fiyata fena değil2 tane yazıyor ekran isimleri
düzelttim tekrar bakar mısın isim yanlış olmuş 2 monitör varsiz monitör tavsiyesi mi istiyosunuz monitör mü bence monitör ama neden anakart belirttiniz ayrıca belirttiğiniz monitör bu fiyata fena değil
g3 modeli aşırı ghosting problemli diğeride çok bilgim olmasa fena değil gibi incelemeleri filan fiyatına göredüzelttim tekrar bakar mısın isim yanlış olmuş 2 monitör var
maalesef 7 k para var bir anakart bide monitör alamam gerek anakart da buHocam gamebooster facia olur sizin adınıza bu önereceğim 200+ aşıyor ama değer bence![]()
MSI G2412F 24" 180Hz 1ms HDMI DP Adaptive-Sync FHD Rapid IPS Gaming Monitör | ITOPYA
MSI G2412F 24" 180Hz 1ms HDMI DP Adaptive-Sync FHD Rapid IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile G2412F ITOPYA'dawww.itopya.com