Neler Yeni

ACİL YARDIM LÜTFENN

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

mustafabayrak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
mustafa bayrak
Arkadaşlar gtx1650 i3 10100f 16 gb ram 250 gb m2 ssd ve şuan sıfırı 5000 tl olan monitörümle beraber pc mi 22 ye satacağım sizce satmalı mıyım yoksa ucuza mı veriyorum piyasayı bilmiyorum lütfen yardım
22bine verirsen o para senden her türlü çıkar senden çıkmazsa ilerde çoluğun çocuğundan çıkar eserinden vermeni tavsiye ederim 13 den ver gitsin

KaanBekir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Kaan
babamın iş arkadaşı sıkıntı olmaz o konuda inşallah
Mesaj otomatik birleştirildi:

e satacam ya bilgisayarı neresi acil değil bugün istedi

4060 lı pc bulurum demi 22 falan
Ben geçen gün 12400f ve rx6700xt li sistemi 17ye sattım sen bu sistemle bayağı iyi bir kazık atıyorsun .d

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Dursun Höçük
22bine verirsen o para senden her türlü çıkar senden çıkmazsa ilerde çoluğun çocuğundan çıkar eserinden vermeni tavsiye ederim 13 den ver gitsin
Ne alaka dostum internet var telefon var araştırması gerekmiyor mu sence ben fiyatı söyledikten sonra araştırıyım dedi sonra okey dedi

KYLORIN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,067
İsim
Eymen
Ne alaka dostum internet var telefon var araştırması gerekmiyor mu sence ben fiyatı söyledikten sonra araştırıyım dedi sonra okey dedi
bu bilgisayar işi bir tık zor koskoca adam eğer sıfır bilgisi varsa tüm piyasayı araştırıp seçim yapamaz madem gönlün rahat etmiyor 15kya ver gitsin. adam tanıdıkmış zaten eğer bir gün dolandırıldığını anlaar veya birisinden duyarsa kötü olur

Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Erhan Akçay
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Dursun Höçük
Araştırma yapacam dediyse almaz bnce o zaman :) o kadarda saf değildir gibime geliyor, neyse hayırlısı.
bugün almaya geliyor

Dostlar öyle şeyler yazmışsınız ki Derde düştüm ticaret bu değil mi ben fiyatı söyledim araştırıp bakması onun elinde değil mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Erhan Akçay
bugün almaya geliyor

Dostlar öyle şeyler yazmışsınız ki Derde düştüm ticaret bu değil mi ben fiyatı söyledim araştırıp bakması onun elinde değil mi
Kendisi araştırma yapıp alıyorsa size dert değil. Zorla satmıyorsunuz ya yakasına yapışıp. "Araştırma yaptım veya yapmadım" alıyorum diyorsa sorun yok çünkü karşı tarafın rızası var.

KYLORIN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,067
İsim
Eymen
Kendisi araştırma yapıp alıyorsa size dert değil. Zorla satmıyorsunuz ya yakasına yapışıp. "Araştırma yaptım veya yapmadım" alıyorum diyorsa sorun yok çünkü karşı tarafın rızası var.
herkes herşeyden anlıyacak diye bir şey yok. Hele bilgisiayar araştırması daha zor ekran kartı,işlemci,ssd,ram,anakrt,kasa,psu,monitör bunların hepsinin araştırmasını yapmak çok zor. Tabikide bir şey alırken dikkatli araştırması lazım ama satıcınında aa bu anlamıyor diye kazık fşyata satmasi hiç hoş değil. Zaten tanıdıkmış gerçekleri öğrense sormazmı sizce? emin olunki hayat bu yaşadığınızı yaşatmadan ölmezsiniz.

Captainenes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
166
İsim
Enes Demir
bugün almaya geliyor

Ticaret bu doğrudur ama bi tıkda vicdan yapmak gerek bence bu durumda adam 0 bilgisi var ve tamamıyla sana güveniyo tabii ki sana kalmış ama böyle bi durumda benim içim rahat etmezdi.

KYLORIN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,067
İsim
Eymen
Ticaret bu doğrudur ama bi tıkda vicdan yapmak gerek bence bu durumda adam 0 bilgisi var ve tamamıyla sana güveniyo tabii ki sana kalmış ama böyle bi durumda benim içim rahat etmezdi.
ticaret bu denmemeli 8-9k kazıklıyor belki

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom