Sanki oradakiler çok güvenilirböyle hazır marketlerde markası iyi olan güvenilir bir şey biliyor musunuz yanımda bim migros a101 var dışardan söylesem artık güvenmiyorum dışardaki yemeklere
Bunu en son yazdığımda linç yemiştim bakalım sana nasıl tepkiler gelicek hocam gelir şimdi bitane sen forumun sahibi misin diyecek tipinsan bunun içinde foruma konu açmaz şaka mısınız ?
klavyem hazır bekliyorumBunu en son yazdığımda
kardeşim buranın adı ney forum değil mi?insan bunun içinde foruma konu açmaz şaka mısınız ?
markalar bilindik en azından et dönercide ki adamın eti nereden aldığı belli mi? en azından tavuk falan alsam markası vs belliSanki oradakiler çok güvenilir
Kız arkadaşı rüyasında aldattığını görüp erkek arkadaşına söyledikten sonra erkek arkadaşının buraya aldatıp aldatmadığını nasıl öğrenebilirim diye bize telepatik yöntemler sormasından daha önemli bir konu bence.insan bunun içinde foruma konu açmaz şaka mısınız ?
insanları yakından ilgilendiren konu senin miden mi ? puhahahah değişik yakardeşim buranın adı ney forum değil mi?
Forum, insanları yakından ilgilendiren bir konuda konuşmacıların yanında dinleyicilerin de söz alarak tartışmaya aktif katıldığı tartışma türlerinden biridir
oku şunu ondan sonra yaz sinir etmeyin insanı arkadaşın dediği mexico shots mu ney onu yaptım ne kadar güzelmiş doydum da konuyu açmasam aklımın ucundan geçmezdi
Mesaj otomatik birleştirildi:
markalar bilindik en azından et dönercide ki adamın eti nereden aldığı belli mi? en azından tavuk falan alsam markası vs belli
uza sinir etmeyin insanı boş polemik yaratma adam mexico shots dedi denedim ne kadar pratik güzel tadı aklıma bile gelmezdi konuyu açmasam iki saat düşünüp dururdum gidip salam ekmek falan yerdim ağzım tatlandı biraz bütün gün boş boş gezen siz değil misinizinsanları yakından ilgilendiren konu senin miden mi ? puhahahah değişik ya