Neler Yeni

Adamın İlan Başlığı Efsane :)

andires42

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Yorumsuz. Süper Ram. Adamın İlanı efsane fiyat .
IMG-20200809-WA0000.jpg

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Yasin bey biraz sallıyorsunuz gibi geldi. :)
Zaten abdullah abinin testlerinde 70 derece oluyordu oyunlarda
Arkadaşlar sizin baktığınız sıcaklık GPU sıcaklığı.
Bu kartın 110 dereceye varan sıcaklığı GDDR6 belleklerinde.
Bilgisi olmayan adam 70 dereceye kadar çıkıyor, ısınma sorunu yok deyip alır.
Bu kartın GDDR6 belleklerinin 110 derece olduğunu bilmeniz gerekirdi.
Yeni EVO serisinde termal ped ekleyerek bu sorunu çözdüler zaten.

Ordulu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
456
İsim
Mustafa Elbaşı
Alıntıyı görüntüle
Yalnız temizse 6000 e alınabilir
Ölücüler 4000 e istemiştir kesin
(Amacım 2.el satış değil zaten kişi vb. belirtmedim sadece Piyasaya göre uygun ve garantili Hemde bu dolarda ultra pahalaşan bilgisayarlar yerine Abdullah abinin son videosundaki gibi 2.el garantili 2.el sistemleri araştırdım)
VE 2.EL Almak İsteyenler (Gerçekten almak isteyenler özelden yazsın adama soracağımhala satıyorsada almak isteyenlere söylerim)Fiyatına Göre İyi Çünki Bu Pahalı kurda
VE SATICININ AÇIKLAMASI
ÇOK ACİLLLLLL SON İNDİRİM -AMD Ryzen 5 3600 soket AM4 işlemci -Asus B450M dragon soket AM4 DDR4 mATX gaming anakart -Corsair 16 GB(2x8GB) DDR4 3000 MHz gaming ram -Asus tuf 3 RX 5700 8GB GDDR6 256 bit gaming ekran kartı -Toshiba OCZ TR200 480GB SSD Disk -Corsair spec delta RGB Tempered Glass gaming kasa -Corsair VS (Telefon numarası letgo tarafından gizlenmiştir) wer supply -Arctic freezer 34 duo e sports çift fanlı işlemci soğutucu. :
Parcalari en ucuz şekilde tek tek toplasanız dahi 7900 küsür tutuyor. İşlemci soğutucu 3 ay önce harici alındı ve 10 sene garantisi var diye biliyorum. Araştırın piyasadaki en iyi fiyat performans soğutuculardan biridir. Kendisinden çok daha pahalı ürünlerden iyi soğutma yaptığı testlerde vardır. Diğer kasaların çoğunda olmayan üstte 2 fan daha mevcuttur. Soğutması yüksek bir kasadır. PC 2019 Kasım ayının başında satın alındı. 8-9 aylık sistem. Bütün kutu ve faturaları mevcut. En az 15 ay garantisi var. Oynatamayacağı oyun yoktur. Güçlü bir sistemdir. Acil paraya ihtiyacım var o sebeple satıyorum. Kesinlikle hiç bir sorunu yoktur. Pazarlık payı vardır.
Keşke yeni sistem almasaydım alırdım 'ne güzel 😃

Top Bottom