Adamın videoda CMD'ye yazdığı kodu yazsam bir şey olur mu ?

No component store corruption detected.
The operation completed successfully.
Bu yazı çıktı hocam ilkini yazdıktan sonra.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Deployment Image Servicing and Management tool
Version: 10.0.19041.844
Bu da ikincisinden sonra yazan şey.
Gerçi pardon daha şu anda bir yüzde doluyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gerçi pardon daha şu anda bir yüzde doluyor.
%72.4 te kaldı hocam bu.
Devam edin yazmaya

Ekler

• Ekran Görüntüsü (228).png
    Ekran Görüntüsü (228).png
    33 KB · Hit: 49
Ekran kartı sürücüsü güncel, AMD nin masaüstü uygulaması ile güncelliyorum her seferinde, Bios chipsetini nasıl güncelleyeceğim peki ?
Sistem: RX 5500 XT ryzen 5 2600x B450m S2h v2
Anakart marka ve modelini google a yazacaksın sonra o anakart markasının sitesine giriceksin support kısmında bios ve chipset için görürsün.

Anakart marka ve modelini google a yazacaksın sonra o anakart markasının sitesine giriceksin support kısmında bios ve chipset için görürsün.
Ben Chipset yazan yerden bu zamana kadar bir şey indirmedim, PC 5 aylık. Bir şey olur mu ?

Ben Chipset yazan yerden bu zamana kadar bir şey indirmedim, PC 5 aylık. Bir şey olur mu ?
Hayır o senin anakartının yazılımı marka kendi veriyor zaten sende şuan chipset vardır güncel olmayabilir chipset güncellemek kolay bios güncellemek biraz daha zor olabilir senin için.

Hayır o senin anakartının yazılımı marka kendi veriyor zaten sende şuan chipset vardır güncel olmayabilir chipset güncellemek kolay bios güncellemek biraz daha zor olabilir senin için.
Buradan hangisi indirmeliyim ?

Ekler

• Ekran Görüntüsü (230).png
    Ekran Görüntüsü (230).png
    85.6 KB · Hit: 51
Program ekle kaldıra girip chipset yazar mısın bir şey çıkıyor mu en güncel olan 2021 de yayınlanmış var onu indirmen gerekir.

AMD Chipset Software adında bir şey çıkıyor ?
Evet onun altında şuan olan kullandığın sürüm yazar onu sitedeki sürümlerle kontrol et sende hangisi kurulu güncelse uğraşma

Geri