Adamına göre muamele

Reaksiyon skoru
38
2 senedir kamu da çalışıyorum adamına göre muamele yapıyorlar babaların çiftliği
Gibi yönetiliyorlar doldurmuşlar akrabalarını ama and olsun hepsini yollamadan durmam hadi bakalım çok sinirliyim bu konuda sesimi çıkatcam bundan sonra

2 senedir kamu da çalışıyorum adamına göre muamele yapıyorlar babaların çiftliği
Gibi yönetiliyorlar doldurmuşlar akrabalarını ama and olsun hepsini yollamadan durmam hadi bakalım çok sinirliyim bu konuda sesimi çıkatcam bundan sonra
22 yıldır Böyle bilmem anlatabilidim mi 😃

İstediğini gönder gelen 1 gram farklı olmayacak.

Bu halk bu zihniyet bozuk cahil ve bencil.
Hele kamu da sadece yatmaya alışmışlar. Kamuyu gören bilir hepsi tiksinilecek insan

Gereken yanıtı gereken şekilde vermek gerek, bazıları bazı lafları hak ediyor ancak Dimyat'a pirince giderken bulgurdan olma durumu da var, bulunan konumu korumak önemli.

Reis Aman Kendine dikat et bunlar Cahil sürücüleri olduğu için üstüne sıcak kolktuklarını bozmaya kalkanlara saldırmaya başlar lar.

Kamuya girebildiğine şükret bence

Keşke benim de böyle memurlu dertlerim olsa

Adalet bakanı yardımcısının torpil yaparken yakalandığı bir ülkedeyiz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,208
Üyeler
187,011
Son üye
dextermorgans